Новини про зірок
Подобається

Він розкриє всі свої таємниці! Шепелєв повертається на телеекрани щоб… Шанувальники не знають як реагувати

22/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Він розкриє всі свої таємниці! Шепелєв повертається на телеекрани щоб… Шанувальники не знають як реагувати

Телеведучий Дмитро Шепелєв повертається на екрани, щоб розповісти правду, передає Корупція.Стар

Популярне: Богиня!!! Настя Каменських звела з розуму всіх шанувальників фігурою в купальнику оливкового кольору

Відомий шоумен довгий час був відсутній на зйомках нових проектів, але на цей раз погодився вести провокаційне ток-шоу «Насправді», де будуть розкриті всі секрети.

Шепелев анонсував вихід передачі, який відбудеться вже 24 числа цього місяця під вечір. На проект будуть запрошені люди, які були близькими, але зіткнулися з конфліктами і брехнею.

Дмитро Шепелєв допоможе їм розібратися у всьому, а інструментами для отримання правди стануть детектори брехні, які будуть приєднані учасникам.

Сам ведучий відзначає, що для нього тема правди і наклепу — дуже болюча і серйозна, адже протягом тривалого часу Дмитра оточувало брехня і наклепи, що почало відбуватися після смерті його коханої — Жанни Фріске.

 Однак артиста не зламали, і під час шоу він на власному прикладі покаже, що справедливість є. В одному з перших випусків в ефірі з'явиться скандально відомий актор Олексій Панін і його екс-дружина Юлія Одінцева, які в конфлікті вже багато років. Пара не може поділити єдину дочку, яку зараз виховує батько, а мати дівчинки стурбована «скандальної» славою артиста, замішаного в огидні історії.