Новини про зірок
Подобається

І як їй це вдалось?»: Ольга Фреймут показала шикарну фігуру у купальнику після пологів

15/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
І як їй це вдалось?»: Ольга Фреймут показала шикарну фігуру у купальнику після пологів

Ольга Фреймут, що стала мамою 28 червня, показала в соцмережах відвертий знімок, на якому підписники змогли оцінити струнку фігуру телеведучої, передає Корупція.Стар

Популярне: Шок!!! Макс Барських розповів про проблеми з наркотиками і алкоголем.

На фото багатодітна мама зображена в чорно-сірому роздільному купальнику на лежаку з книжкою в руках.

До слова, шанувальники помітили, що на знімку Фреймут виглядає дуже стрункою, не дивлячись на те, що зовсім недавно вона стала мамою втретє.

Відзначимо, що у Ольги Фреймут – троє дітей. Двох молодших – Валерія і Євдокія – телеведуча народила в шлюбі з Володимиром Локотко. Крім того, телеведуча виховує доньку Злату.

Нагадаємо, що ведуча пише нову книгу. Про себе. А тому з нетерпінням чекають її виходу. А щоб "підігріти" цікавість до свого створіння, Ольга Фреймут час від часу публікує "шматочки" зі своєї розповіді в соціальних мережах.

Днями в Інстаграмі з'явився текст, який, судячи з підпису, ведуча розповіла під час зустрічей з прихильниками:

 

 

 

"Взаємні лайки і підписки", "матусі в декреті" і "працівники Бургер Кінга" чому вас так багато? і як від цього позбутися?

Публикация от Ольга Фреймут (@olga_freymut)

 

 

 

 

 

І як їй це вдалось?»: Ольга Фреймут показала шикарну фігуру у купальнику після пологів Ольга Фреймут, що стала мамою 28 червня, показала в соцмережах відвертий знімок, на якому підписники змогли оцінити струнку фігуру телеведучої #Корурція_стар #ОльгаФреймут #фігура #ідеальнетіло #фігурапісляродів #телеведуча #сімя #тіло #шоубіз #Україна #фанати #зірки #зірка #актриса #селебрітішуз #селебріті #особистежиття #новинипрозірок #інстаграм #кіно #дітизірок #корупція_стар #життя #історії #життєвіісторії #відпочинок #скандали

Допис, поширений КОРУПЦІЯ.СТАР (@starkorua)