Новини про зірок
Подобається

«Знаєте що…» : Діма Білан розповів про свій «тяжкий стан»!

06/07/2017     Автор: Яна Романська
«Знаєте що…» : Діма Білан розповів про свій «тяжкий стан»!

Співак Діма Білан вирушив на канікули до Африки. Деякі шанувальники Білана вважають, що він полетів на спекотний континент, щоб вилікуватися від тяжкої хвороби. Фанати Білана давно обговорюють стрімке схуднення кумира, його зовнішній вигляд. На сторінці в Instagram співак емоційно відреагував на чутки про свій стан, — передає Корупція Стар

Популярне: Здається, вагітна: Світлана Лобода засвітила помітно кругленький животик


"Знаєте що, прекрасні друзі! Ні, не ті, хто має своє право на думку, а ті, хто має хвору фантазію на тему моєї недуги або хвороби, або будь-якої такої нісенітниці, що раптом я лечу лікуватися до Африки! Я ніколи таких коментарів не писав, але дістали!

Дай вам Бог всім здоров'я, але я не збираюся звертати увагу на будь-яких тупих блогерів, які створили в ютюбе програму або роблять посилання на те, що я помер!

Розвели повну хрень! Але я схильний міркувати так – цікавий, очевидно, і дуже цікавий! Навіть радує. Але дурість людська мені дошкуляє, треба вигадати таке – летить до Африки, лікуватися?!

Напевно, до лікаря "Айболита" – так зебру я лечу туди гладити, зебру і жирафа – що, "Мадагаскар" не дивилися? Аж надто багато попереду проектів, концертів, важливих справ – вражатися людині ну необхідно", – написав артист.