Новини про зірок
Подобається

А Галкін в курсі? Пугачова приголомшила всіх останніми фотографіями

02/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
А Галкін в курсі? Пугачова приголомшила всіх останніми фотографіями

Близький друг Алли Пугачової опублікував кілька спільних фото в своєму мікроблозі, передає Корупція.Стар

Популярне: Скільки ж там їх? Наталія Могилевська вразила молодим обличчям з величезним букетом троянд

Алла Пугачова і Ігор Ніколаєв є близькими друзями вже не одне десятиліття. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу дружать сім'ями і регулярно приходять друг до друга в гості. Нещодавно він разом з Примадонною відвідав концерт.

Виконавець поділився кількома знімками з заходу. На деяких з них з'явилася і Примадонна. Для виходу в світ зірка вибрала молодіжний стильний наряд: піджак, чорну футболку з принтом, джинси і кепку. Свій образ вона доповнила акуратним макіяжем. Також артистка випрямила волосся.

Співак вибрав більш офіційний наряд: синій піджак, сорочку і штани в тон. Судячи з усього, виконавці відмінно провели час, так як на всіх фото вони щасливо посміхалися.

Шанувальники залишили масу приємних коментарів, зазначивши, що Алла та Ігор виглядають явно не на свій вік. "Такі милі", "Обожнюю вас, дуже справжні", "Добре сидите. І таке чудове фото", "Ви неймовірні", "Гордість нашої естради", "Які ви класні! Посмішка прикрашає людину", — висловлювалися захоплені фоловерів

 

ДА, УМЕЕТ ЛЁНЯ РАССМЕШИТЬ!)? @yarmolnikcom @alla_orfey @igor_nikolaev_music #леонидярмольник #аллапугачева #игорьниколаев

Публикация от Игорь Николаев/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music)

 

Сегодня у нас с @alla_orfey культурная программа: Чайковский и Гершвин в исполнении уникального мощного @matsuevdenis ???Мы в восторге! Браво, Денис!

Публикация от Игорь Николаев/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music)