Новини про зірок
Подобається

Вся Україна знає цього ловеласа! Про жінок, почуття і дітей! Андрій Доманський СЬОГОДНІ Вам буде цікаво!

29/06/2017     Автор: Яна Романська
Вся Україна знає цього ловеласа! Про жінок, почуття і дітей! Андрій Доманський СЬОГОДНІ Вам буде цікаво!

Андрій Доманський — український телеведучий. Значну популярність здобув як ведучий програм «Нового каналу», — передає Корупція Стар

Популярне: Вона знову це зробила!!! Ви тільки подивіться!!! Світлана Лобода збільшила губи, тепер важко її впізнати

Заслужений ловелас країни. Першою дружиною була Юлія. Від першого шлюбу в Андрія є син Василь і дочка Лада

Перебував у цивільний шлюбі з телеведучою Лідією Таран до 2010 року.У них є спільна донька — Василина 

Третя дружина Марина подарувала Андрію спільну донечку Кіру.

Андрій неодноразово розповідав про себе, як про батька:

"Ви краще у моїх дітей питайте, який я батько, але і вони не скажуть правду, тому що вони бояться. Я запресував малолітніх гадів серйозно. Вони правди вам не скажуть", — сказав Доманський.

"Я скажу, відпочинку у ведучих немає. Навіть, якщо ведучий лежить на пляжі з оксамитовим піском, спостерігає захід або схід сонця, він проводить важливу внутрішню роботу, вкривається засмагою. Я думаю — це його робота мати ефектний вигляд", — каже телеведучий.

Історія про те, як ведучий будував свої відносини з трьома жінками в свій час сколихнула всю Україну: 
Вперше, із Юлею в Одесі, Андрій одружився у 21 рік

"Вона – моє перше справжнє кохання, не закоханість і не захоплення", — каже в інтерв‘ю журналу про першу дружину Доманський.

"Ми разом навчалися у ВНЗ на одній спеціальності, але звернули одне на одного увагу лише після його завершення. Зустрілися компаніями на якійсь нічній дискотеці, потім побачилися наступного дня і так почали зустрічатися", — ділиться він спогадами.

При цьому на момент шлюбу Юлія відповідала ідеалу Андрія.

"У молодості мені здавалося, що моя жінка має бути гарною, добре готувати борщ і утримувати будинок у затишку. Все це у повній мірі подарувала мені Юля…" – переконує він і запевняє, що Юля дарувала йому відчуття свята.

Перша дружина Доманського Юлія та двійко їхніх дітей: син Василь та дочка Лада
Але потім, за словами шоумена, він зрозумів, що формула "машина-квартира-дача" – не для нього. Тоді доля звела його з телеведучою Лідією Таран, яку він до загсу так і не повів. Ліда з‘явилася, коли Доманський жив на два міста – працював і в Одесі, і в Києві

"Я зустрів Ліду. Вона була абсолютно інакшою. Нові емоції, знайомства, медійні плани – картинки змінювалися із величезною швидкістю. Це вражало. Але якоїсь миті я втомився…" – визнає Андрій.

61_main (1)

З Лідією Таран Доманський провів 5 років, але зрозумів, що такий ритм і стиль життя – не для нього.

"А єдиною причиною, з якої ми так і не дійшли до загсу – між Лідою та моїми дітьми від першого шлюбу не були вибудовані стосунки. Тоді я це лише відчував, зараз мені це абсолютно зрозуміло", — стверджує він.

За словами Доманського, у 2007-му році на свою тоді ще майбутню дочку від Таран Василинку він покладав чималі сподівання – мовляв, може, цей маленький ангел зможе своїм народженням налагодити стосунки у їхній великій родині.

Але після невдалого відпочинку в Італії у стосунках Андрія і Ліди стався ледь не вибух.

"Я побачив людину, яка взагалі не знала і не хотіла розуміти, що зі мною відбувається. Зі мною, з моїми близькими, які за 5 років близькими їй так і не стали. Ми постійно грали у "ти-гру" – ти винний (винна), ти повинен (повинна), звинувачуючи у своєму розбитому стані одне одного…" – розповідає він.

Після Ліди Таран у житті Андрія з‘явилася ще одна ефектна білявка – його нинішня і вже офіційна дружина. За словами Доманського, свій шлюб із Мариною, яка народила йому дочку Кіру, він не приховував.

"Ми не приховували, швидше не афішували. Напередодні нашої літньої подорожі в Іспанію ми з Марусею повернулися до розмови, що треба було б розписатися, тим більше що у нас вже звилася Кірочка… Я сказав: "Слухай, а давай завтра підемо і одружимося?" Вона погодилася", — ділиться Доманський.

Шлюб із Мариною Андрій називає повноцінним партнерством

0230b7357b5a7d677637966c1cc9cf8aefc15482

Наразі у пари одна спільна дочка, але в сукупності 5 дітей на двох
За словами Марини, вони з Андрієм рік пропрацювали на одному телевізійному каналі до того, як почали одне одного помічати.

Зараз Андрія Годі гукати в соціаьних мережах! Останній допис з його присутністю з'явився на сторінках страхової компанії PZU Україна! На фото Андрій зі своєю чарівною донькою Каріною! Вказано, що вони оформив поліс страхування подорожуючих за кордон! Хто його знає куди несе життя цього загадкового чоловіка