Новини про зірок
Подобається

ТЕРМІНОВО! Що задумала ця парочка? Анджеліна Джолі та Бред Пітт знову проводять багато часу разом!

29/06/2017     Автор: Яна Романська
ТЕРМІНОВО! Що задумала ця парочка? Анджеліна Джолі та Бред Пітт знову проводять багато часу разом!

Батько сімейства знаходить приводи, щоб бути ближче до дітей і Анджеліні.

Голлівудські джерела стверджують, що останнім часом відносини Бреда Пітта і Анджеліни Джолі дуже потеплішали. Вони все частіше зустрічаються, щоб проводити час з дітьми. Днями Пітт скасував важливу поїздку, пов'язану з новим проектом, щоб злітати на вікенд до Анджеліни і дітям з Європи в Лондон, де в даний час перебуває сімейство, — передає Корупція Стар

Популярне: Вона знову це зробила!!! Ви тільки подивіться!!! Світлана Лобода збільшила губи, тепер важко її впізнати

 

«Бред дуже просить Анджеліну про нову зустріч, — додають інсайдери. — Він навіть скасував важливу поїздку, щоб знову побачити малюків — він сам не очікував, що буде так сумувати за ним, тому робить все можливе, щоб бути поруч », — розповідають інсайдери, також, вони стверджують, що останнім часом Бред став дуже відповідальним. Батько сімейства ніколи не спізнюється на сімейні свята і завжди радий побути з дітьми, коли Енджі зайнята.

Діти теж сумують за батька. Особливо старша дочка Шайло. Вона частіше за інших дітей питає у мами, скільки ще днів залишилося до нового візиту батька.

Не дивлячись на численні публікації про новий роман Бреда Пітта з Ель Макферсон, джерела запевняють, що Пітт ще не готовий до нових відносин, і все частіше думає над тим, як повернути колишні.

22222_348663_1498717680 22222_348665_1498717680