Новини про зірок
Подобається

Фани нажахані! Волкова ледь не втратила голос. Від подробиць ви будете в шоці

26/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фани нажахані! Волкова ледь не втратила голос. Від подробиць ви будете в шоці

Колишня учасниця російської поп-групи «Тату» Юлія Волкова побувала на передачу Лєри Кудрявцевої «Питання на мільйон». У відвертому інтерв'ю дівчина розповіла, що їй довелося повертати голос хірургічним шляхом, передає Корупція.Стар

Популярне: Вона ж як хлопчик! Віра Брежнєва показала фото з випускного! Світлина, яка шокує! Ви її точно не впізнаєте!

Волкова щорічно обстежується у лікарів. Під час одного з останніх візитів у неї виявили рак щитовидної залози. Завдяки своєчасному встановленню діагнозу співачку вдалося врятувати. Вона проконсультувалася в німецькій і ізраїльській клініці, але операцію робила в РФ, через що в підсумку ледь не втратила голоси.

Під час операції з видалення пухлини хірург випадково пошкодив нерв. Юля не могла говорити і навіть дихала важко. Втратити голос для співачки означало закінчити кар'єру, тому Волкова відразу почала шукати лікарів, які б змогли їй допомогти. Один московський професор їй порадив їхати в Південну Корею, оскільки місцеві лікарі їй не допоможуть. Дівчина послухалася рекомендації фахівця і відправилася в корейську клініку. Там її ретельно обстежили, перш ніж приступити до операції. Наркоз зробили місцевий, тому співачка добре пам'ятає весь процес. Під час операції Юлія бачила себе на екрані. Їй потрібно було постійно розмовляти, а потім після операції їй цілий місяць взагалі не можна було говорити. З родичами вона спілкувалася смс-повідомленнями.

Зараз співачка поступово повертається до колишнього життя. Голос повернувся, і вона навіть намагається співати. Юлія Волкова також розповіла, що в особистому житті у неї все добре. Вона зустрічається з іноземцем, якого вже познайомила з дітьми від попередніх залицяльників. Хвороба змусила співачку поміняти погляди на життя. Вона тепер хоче створити повноцінну сім'ю і зіграти весілля.