Новини про зірок
Подобається

Відвертість ЗАШКАЛЮЄ! Глюкоза з чоловіком показали улюблену ПОЗУ! Ви впадете зі стільця!(ФОТО)

22/06/2017     Автор: Яна Романська
Відвертість ЗАШКАЛЮЄ! Глюкоза з чоловіком показали улюблену ПОЗУ! Ви впадете зі стільця!(ФОТО)

Знаменита співачка Наталія Іонова, відома всім під сценічним ім'ям Глюкоза, показала, яка її улюблена поза в йозі. Даний знімок в Instagram 31-річна виконавиця вирішила опублікувати в честь Міжнародного дня йоги, — передає Корупція Стар

Популярне: Впасти можна: Ви вже знаєте то стане новими суддями сьомого сезону шоу «Мастер Шеф» ?


В описі Наталія зазначила, що їй дуже хочеться привітати всіх тих людей, хто знайшов себе в цій загадковій і шалено цікавої практиці або тільки збирається спробувати зануритися в світ індійської культури. Співачка додала, що йога робить цілющий вплив не тільки на фізичне тіло, а й на дух.

Глюкоза прикріпила до посту спільний з чоловіком фотознімок, на якій пара зображена в позі, як пояснила виконавиця, під назвою Титанік. Варто відзначити, що і Наталя, і її чоловік Олександр Чистяков знаходяться в чудовій формі.

Новий фотознімок Глюкози зібрав понад 40 тисяч "лайків", ставши найпопулярнішим на сторінці співачки за останній час. Крім того, було залишено фоловерів понад 150 коментарів. Фанати відзначили, що на цю сімейну пару, яка демонструвала б ідилію, дуже приємно дивитися.

1498143777_glyukoza