Плітки
Подобається

Так вона блондинка!!! Дмитро Черкасов закрутив роман з відомою українською співачкою

16/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Так вона блондинка!!! Дмитро Черкасов закрутив роман з відомою українською співачкою

Схоже, що екс-холостяк Діма Черкасов зовсім не сумує та вже знайшов нове кохання. І ми зараз не про переможницю шоу Холостяк-7 Ліду. Після шоу молоді люди не довго були разом та швидко прийняли рішення розійтися, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви будете в шоці!!! Стало відомо, хто замінить Варнаву у шоу «Хто зверху?»

ЗМІ повідомляють, що Діма почав зустрічатися з українською співачкою СолоХою. Вони познайомилася на зйомках програми "Хто зверху" і після шоу у них зав'язалися почуття. Та сам Діма поки не поспішає коментувати нові почуття. Шанувальникам сьомого сезону "Холостяк" залишається лише здогадуватися про подробиці особистого життя Черкасова. 

Нагадаємо, що зовсім недавно, красунчик-спортсмен, у якого закохалася половина українських дівчат, коли на екрани вийшов сьомий "Холостяк", опублікував нове фото на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

На цій фотографії Дмитро позує разом з ведучою програми "Як вийти заміж" Розою Аль-Намрі. Дівчина знає про те, як зніматися у такому шоу не з чуток, вона сама кілька років тому була його учасницею. 

2

Вочевидь, після зйомок останньої програми, вони з Дмитром стали хорошими друзями. А от підозри на романтику бути не повинно, адже Роза лише торік вийшла заміж і, здається, вона дуже щаслива у шлюбі.

 

 

Лучик Света Украинской эстрады ??#demiratasoy #dmitriycherkasov #дмитрийчеркасов #soloha

Публикация от Дмитрий Черкасов (@cherkasov_dmitriy)