Новини про зірок
Подобається

Дочекалася!!! Овсієнко не покинула свого чоловіка після того як він… Ви будете шоковані подробицями

16/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дочекалася!!! Овсієнко не покинула свого чоловіка після того як він… Ви будете шоковані подробицями

Протягом чотирьох років Тетяна Овсієнко чекала свого обранця з в'язниці, передає Корупція.Стар

Популярне: «У 40 життя тільки починається»: Тетяна Литвинова вразила шанувальників розкішним тілом у відвертому купальнику!

"П'ятого червня був всього місяць, як він удома. І знову наші відносини починаються спочатку. В цю розлуку ми вже не писали стільки листів один одному, тому що я вже розуміла, де він, що з ним. Цей рік потрібно було просто пережити. що ми і зробили.

Зараз "притирка" починається по новій. Не скажу, що нам це дається легко, але я знаю, що так потрібно, інакше ніяк ", — розповіла Овсієнко.

До слова в найближчому майбутньому в житті Тетяни очікується ще одна важлива подія: вона вийде заміж за свого обранця Олександра Меркулова. Чоловік зробив співачці пропозицію руки і серця в прямому ефірі ток-шоу "Сьогодні ввечері".

Олександр Меркулов був заарештований за підозрою в замаху на життя пітерського бізнесмена і вбивстві його охоронця. Чоловік був засуджений до чотирьох років позбавлення волі.

95_main_new.1497015548

Весь цей час Тетяна підтримувала свого обранця і всіляко йому допомагала: оплачувала адвокатів, для чого продавала своє майно і багато працювала, відвідувала у в'язниці.

"Це було дуже схоже на існування, але я все одно знайшла в собі сили на позитив, тримала себе в руках і вірила, що скоро все закінчиться, що все це тимчасові труднощі", — зізналася Овсієнко в бесіді з журналістами.