Новини про зірок
Подобається

Цього не сподівався НІХТО! Стелла розповіла про нового коханого! Слова, які зворушують!

13/06/2017     Автор: Яна Романська
Цього не сподівався НІХТО! Стелла розповіла про нового коханого! Слова, які зворушують!

Фіналістка сьомого сезону проекту "Холостяк" Стелла Шаповалова відкрила завісу свого особистого життя. Дівчина зізналася, що зустріла того чоловіка, поруч з яким їй приємно проводити час, — передає Корупція Стар

Популярне: Джамала опублікувала інтимне фото з чоловіком. Вони просто неймовірні


Попри те, що шоу "Холостяк 7" завершилося більше двох тижнів тому, шанувальники цього реаліті досі цікавляться долею його головного героя Дмитра Черкасова, а також фіналісток — Ліди Немченко і Стелли Шаповалової.

І цікавляться не дарма. Буквально на минулих вихідних фотографам вдалося застати Дмитра в компанії таємничої брюнетки. Ким насправді ця дівчина є Черкасову — журналістам поки дізнатися не вдалося.

А сьогодні про зміни в особистому житті заговорила Стелла. В інтерв'ю журналістам видання "Отдохни" екс- "холостячка" заявила, що у неї з'явився чоловік, з яким їй приємно проводити час.

Я не хочу нічого загадувати і говорити про щось серйозне. Це поки флірт, все класно і мило. Для мене головне, що я відчуваю себе дівчинкою поруч з ним. Він піклується, підтримку, він чесний зі мною — це дуже важливо для мене.