Новини про зірок
Подобається

ТЕРМІНОВО!!! Глюкоза розповіла хто залишив їй побої на обличчі! Такого не очікував НІХТО!

05/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
ТЕРМІНОВО!!! Глюкоза розповіла хто залишив їй побої на обличчі! Такого не очікував НІХТО!

Наталія Іонова, яка виступає під псевдонімом Глюкоза, налякала шанувальників знімком, на якому у неї сильно розбита губа, — передає Корупція Стар

Популярне: Царівна!!! Володимир Зеленський показав свою красуню-дружину, від неї неможливо очей відвести

 

Фотографію співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram. «Вас коли-небудь били "морду"? Мені вперше», — повідомила підписникам Глюкоза, додавши, що хоча це був «предмет неживий», вона все одно відчула приниження.

Так як незадовго до цього стало відомо про те, чоловік Наталі – бізнесмен Олександр Чистяков — заборонив їй зніматися в кіно в сценах поцілунків, пост співачки серйозно налякав її шанувальників. Вони висловили різні версії про те, як її губа могла виявитися розбитою. Багато відмовилися вірити, що до цього може бути причетний чоловік.

У підсумку Глюкозі довелося написати ще один,  пост, де пояснила, що відбулося насправді.

«Версії мого удару були різні, але ніхто не вгадав))Всьому винуватець стілець, який я невдало поцілувала))», — зізналася Наталія Іонова. Маскувати забій їй довелося за допомогою темної помади. Як розповіла Глюкоза, Олександр Ревва, з яким їй довелося разом працювати, навіть не помітив, що її обличчя постраждало.

1496652871_50385893304121342