Новини про зірок
Подобається

Кому взагалі потрібна та білизна: Ніколь Кідман підкорила увесь світ своїми відвертими фото!!!

03/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Кому взагалі потрібна та білизна: Ніколь Кідман підкорила увесь світ своїми відвертими фото!!!

 Актриса приміряла светр оверсайз, приталений блейзер і майку, прикрашену мереживом
Голлівудська актриса Ніколь Кідман знялася у фотосесії для модного журналу InStyle. Зірка серіалу Маленька велика брехня прикрасила обкладинку видання і дала інтерв'ю про своє ставлення до індустрії моди, пише НВ з посиланням на Fashion Gone Rogue, — передає Корупція Інфо

Популярне: Що ж ти витворяєш??? Ані Лорак позувала для фото в жахливому одязі! Це дідові кальсони??? Ви втратите дар мови!


Ніколь Кідман позувала в нарядах від відомих світових брендів: в пальто Maison Margiela і жакеті Dior. Також актриса приміряла светр оверсайз, приталений блейзер і майку, прикрашену мереживом.

Автором фотозйомки виступив лондонський фешн-фотограф Вілл Давідсон. За стиль актриси відповідала Джулія фон Бем.

Говорячи про моду, Ніколь Кідман зазначила, що на недавньому Каннському кінофестивалі вона виходила в декількох різних образах, кожен з яких що-небудь символізував.

"Коли наряд відповідає вашому настрою, це найбільш правильно, такий образ дозволяє вам почувати себе добре. Одяг допомагає мені висловити те, що я відчуваю. Це може бути спосіб продемонструвати мій внутрішній бунт або спосіб влитися в атмосферу, спосіб сказати "ні" або показати, що я інша", – сказала Кідман в інтерв'ю.

770136_main 770137_main 770138_main 770139_main 770140_main 770142_main 770143_main