Новини про зірок
Подобається

Українська громада в захваті!!! На День вишиванки Тіна Кароль зустрілась з українцями в Берліні

18/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Українська громада в захваті!!! На День вишиванки Тіна Кароль зустрілась з українцями в Берліні

На День вишиванки Тіна Кароль зустрілася з українською громадою в Берліні

У День вишиванки — 18 травня — співачка Тіна Кароль зустрілася з українською громадою в Берліні. Зустріч пройшла в посольстві України в Німеччині, — Корупція Стар

Популярне: Невимовне горе… Помер лідер відомого гурту, ця смерть була такою несподіваною

Насамперед відбулася зустріч співачки з послом України Андрієм Мельником. Пан посол привітав Тіну з гастролями в Німеччині, подякував за культурний і суспільний внесок в історію сучасної України.

У посольстві також пройшла зустріч артистки з українською громадою, діячами культури і мистецтва, волонтерами, представниками громадських і благодійних організацій. Співачка була зворушена можливістю такої зустрічі і подякувала всіх присутніх за запрошення і надану їй довіру.

Гості зустрічі мали можливість поспілкуватися з Тіною Кароль і ставити їй питання. Зокрема, мова зайшла про благодійну діяльності співачки. Тіна зізналася, що частина грошей з усіх сольних концертів перераховує у свій фонд "Полюс тяжіння", який закуповує необхідне медичне обладнання в онкологічні лікарені по всій Україні.

Зазначимо, Тіна Кароль зараз гастролює по Німеччині в рамках свого туру з програмою "Вибране": 16 травня співачка виступила в Оффенбаху її, а 17 травня в Берліні.

У мережі можна знайти безліч фото та відео з концертів співачки в Німеччині, глядачі залишають захоплені відгуки в мережі.

767731 892313