Новини про зірок
Подобається

ТАКОГО не очікував НІХТО! Скандальна учасниця шоу «Від пацанки до панянки» вийшла заміж (ВІДЕО)

18/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
ТАКОГО не очікував НІХТО! Скандальна учасниця шоу «Від пацанки до панянки» вийшла заміж (ВІДЕО)

Екс-учасниця шоу "Від пацанки до панянки" вийшла заміж

Шер-Марина Камілова побувала в гостях у "КП в Україні" та розповіла про життя після проекту, — Корупція Стар

Популярне: Невимовне горе… Помер лідер відомого гурту, ця смерть була такою несподіваною

Шер-Марина Камілова запам'яталася глядачам проекту не тільки своїм запальним характером і агресивною поведінкою, але і заявою про те, що їй довелося поміняти підлогу. Про критику, про популярність і особисте життя дівчина розповіла під час онлайн-конференції.

24268874

— З'явилися шанувальники після проекту?

— Так, часто підходять сфотографуватися, але я відчуваю себе ніяково. Я ж не Ірина Білик чи Алла Пугачова, щоб зі мною фотографуватися. Я звичайна дівчинка, яка взяла участь реаліті-шоу. Я не шукала слави.

— Як реагували на критику, якій було багато?

— Якби я звертала увагу на те, що про мене говорять, я б давно собі розкрила вени. Якщо про мене говорять гидоти, значить я щось краще за інших людей.

— У шоу вас показали агресивною. Ви в житті така ж?

— У житті я пушинка. Буває, що запальна і можу нахамити, але я не боюся визнати свою провину, підійти першою і вибачитися. Це не приниження, тільки сильна людина може так вчинити.

— Де ви зараз живете?

— У Києві. Винаймаю квартиру, а в Пітері здаю свою власну. Займаюся просуванням реклами в Інстаграмі, а також виробництвом футболок.

— Як справи з особистим життям?

— Вже заміжня. Я думала, що це просто один, а потім з'ясувалося, що це моя доля. Мрію про дітей і допомагаю дитячим будинкам. Мені приснився сон, що свою доньку знайду саме там. Я вірю, що у мене все вийде!