Плітки
Подобається

Інтим для Потапа… Те, що витворила Настя Каменських шокувало усіх її шанувальників (18+)

11/05/2017     Автор: Яна Романська
Інтим для Потапа… Те, що витворила Настя Каменських шокувало усіх її шанувальників (18+)

В кінці минулого року з'явилися чутки, що Потап і Настя Каменських таємно зустрічаються і навіть готуються до весілля. Інформація так і не підтвердилася, а шанувальники артистів, як і раніше, впевнені, що їх пов'язує не тільки робота, передає Корупція.Стар

Популярне: Сірий плащ і більше нічого: Ані Лорак роздяглась для камери (ФОТО)

Настя Каменських і Потап зараз гастролюють по США і попутно відзначають Дні Народження. Настя відзначила своє свято 4 травня, а Потапу виповнилося 36 років 8 травня.

У День Народження репера і продюсера, Каменських влаштувала сексуальну фотосесію в басейні. Настя Каменських відзначала свій День Народження в Нью-Йорку. Святкування запам'яталося горою подарунків, чорно-червоною ікрою і новим образом співачки. Потап активно вітав Настю як на вечірці в її честь, так і в соціальних мережах.

День Народження Потапа пройшов у Майамі. Іменинник з гостями веселилися в купальниках під палючим сонцем на пляжі і у басейні. Настя влаштувала невелику фотосесію в чорному купальнику, що підкреслює фігуру виконавиці. Дівчина спокусливо позувала перед камерами разом з іншими дівчатами на вечірці.

Одну з фотографій співачка підписала: «Potap party».

Нагадаємо, що відомий український дует зараз гастролює з концертами по США. Потап і Настя вже виступили у Нью-Йорку, Філадельфії і Бостона. Днями пройдуть виступи і в Маямі. За фотографіями і повідомленнями Потапа, їх концерти проходять на ура і збирають аншлаг з міста в місто.

 

0933_in5hgoqeqru

1_2355-768x959 3_441-768x768