Новини про зірок
Подобається

А пам`ятаєте їх? Зірка серіалу «Моя прекрасна няня» розповіла усю правду про нинішнє життя акторів

08/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
А пам`ятаєте їх? Зірка серіалу «Моя прекрасна няня» розповіла усю правду про нинішнє життя акторів

Ольга Прокоф'єва розповіла про нинішнє життя акторів «Моєї прекрасної няні»

Серіал «Моя прекрасна няня» вийшов майже 15 років тому, але через всенародної любові і сьогодні можна побачити по телевізору. Виконавиця однієї з головних ролей — нахабної Жанни Аркадіївни, актриса Ольга Прокоф'єва отримала широку популярність саме завдяки ситкому, — Корупція Стар

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Відому акторку вкусила акула! Просто під час зйомок ! Шокуюче відео!

У своєму недавньому інтерв'ю зірка «Моєї прекрасної няні» розповіла, як склалася не тільки її доля, але й колег по серіалу.

Кілька років тому серіал «Моя прекрасна няня» збирав перед екранами телевізорів цілі сім'ї. Глядачі обожнювали спостерігати за комічними ситуаціями, в які потрапляють мешканці будинку Шаталіних. Одним з улюблених персонажів була шкідлива Жанна Аркадіївна, яку зіграла Ольга Прокоф'єва. Саме цей ситком по-справжньому прославив актрису на всю країну.

Після «Моєї прекрасної няні» Прокоф'єва продовжила працювати в кіно і на телебаченні, а також грати в театрі. У своєму недавньому інтерв'ю Ольга розповіла, що крім акторської діяльності вона багато подорожує і активно займається спортом — взимку актриса стала на сноуборд. Прокоф'єва зазначила, що намагається якомога більше часу проводити з сім'єю — 24-річним сином Олександром і загадковим коханим.

В інтерв'ю Ольга розповіла не тільки про себе, але і про своїх колег по серіалу «Моя прекрасна няня».

«Серьожа (Сергій Жигунов, — прим. ред.) вже тоді був дуже зайнятий, він насилу виділив під час зйомки в серіалі, адже у нього є своя кінокомпанія, яка виробляє багато проектів. З Борею Смолкіним зідзвонюємося, коли буваю на гастролях в Пітері, запрошую його на свої вистави. Ірочка Андрєєва актрисою не стала, перетворилася в прекрасну леді немислимої краси, знаю, що вона багато літає по світу. Катя Дубакіна, грала роль старшої дочки, стала однією з провідних молодих актрис театру на Малій Бронній», — поділилася Прокоф'єва.

Актриса вважає той факт, що «Моя прекрасна няня» як і раніше залишається в ефірі, справжнім парадоксом. Прокоф'єва зазначила, що вона вдячна серіалу і зовсім не проти того, що з-за закріпився за нею амплуа «шкідливою дамочки» їй часто пропонують ролі ексцентричних героїнь.