Новини про зірок
Подобається

Більше не маленька, мила дівчинка: Боротьба з наркоманією та нове кохання. Життя Майлі Сайрус в фотосесії

05/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Більше не маленька, мила дівчинка: Боротьба з наркоманією та нове кохання. Життя Майлі Сайрус в фотосесії

Боротьба з наркотиками й нова любов: Miley Cyrus на обкладинці травневого Billboard

Співачка прикрасила обкладинку журналу і розповіла, що повертається до своєї кар'єри співачки, — Корупція Стар

Популярне: Вагітна Фреймут шокувала всю країну новим фото!

Майлі Сайрус вже давно не мила дівчинка з «Ханни Монтани». Вона за останні роки своїх виступів показала свій зухвалий характер і навіть виступала на захист марихуани кілька разів. Але зараз Майлі «абсолютно чиста» від шкідливих звичок і розповіла про початок нового життя.

© instagram.com/billboard
_1_73 _3_14 _5_6
Для обкладинки журналу Майлі знімав Брайан Боуен Сміт, на об'єктиві якого співачка виглядала свіжою, еластичною і молодою, як і до пісень про марихуану. На обкладинці вона показала, як їй пасує рожевий колір. На тлі безлічі листя вона схожа на квітку. Не дивно, що серед безлічі образів редактори журналу вибрали для обкладинки саме цей.

В інтерв'ю Майлі зізналася, що більше не збирається курити марихуану і хоче вести спосіб життя без шкідливих звичок: «Це божевілля, але я не курила траву протягом трьох тижнів (саме інтерв'ю проходило в квітні), це найдовший період, за який я не курила». Дівчина стала помічати, що її оточують люди без шкідливих звичок і вона сподівається, що тепер «абсолютно чиста».

Довгий час Майлі не спілкувалася з журналістами, тому інтерв'юер Billboard не зміг обійти стороною тему короткого розлучення співачки з Ліамом Хемсворт. Майлі з Ліамом вже готувалися до весілля, коли в 2013 році прозвучали новини про їхній розрив. Зовсім недавно правда стала відомою, що пара знову разом, на що Майлі ніколи не давала коментарів: «Я повинна була дуже змінитися. А змінюватися з тим, хто не хоче цих змін у собі, дуже складно». Майлі сказала, що їм з Ліамом довелося «знову закохуватися один в одного».