Новини про зірок
Подобається

Як він тепер без неї: Бред Пітт розповів всю правду! Такою відвертістю вражений увесь світ! Не впадіть і Ви!

04/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як він тепер без неї: Бред Пітт розповів всю правду! Такою відвертістю вражений увесь світ! Не впадіть і Ви!

Бред Пітт став героєм обкладинки нового номера журналу GQ — і вперше за довгий час дав журналістам відверте інтерв'ю, в якому зізнався, що сам винен в розлученні з Джолі, що перетворив своє життя в повний хаос і що в нього були серйозні проблеми з алкоголем, — передає Корупція Стар

Популярне: Молода мама Катя Осадча шокувала фігурою в бікіні (ФОТО)

«Мені постійно потрібно щось створювати. Якщо я не працюю, мені обов'язково потрібно чимось себе зайняти», — розповів Бред журналісту, скаржачись на порожнечу і тишу особняка, в якому тепер живе один. «Першим бажанням було втримати ці відносини. Але потім на думку спадає фраза «Якщо любиш когось, відпусти його на свободу».

Тепер я нарешті розумію, що це значить, відчув на собі. Потрібно любити, а не пред'являти претензії».

Актор розповів, що перші півроку відчував себе скутим по руках і ногах і дуже переживав, що органи опіки і поліція взагалі заборонять йому бачитися з дітьми, але коли перший конфлікт з Енджі затих, вони знову почали «працювати як одне ціле заради спільної мети» — щоб діти якомога легше пережили їх розставання.

Визнавши, що причиною багатьох його проблем стало зловживання алкоголем, а в частині вміння пити горілку з-під поли «я міг перепити будь-якого російського», Бред пішов у зав'язку і п'є тепер виключно мінералку і журавлинний сік. Навіть гуральню, яка була їх з Джолі сумісною власністю, Бред вирішив зрівняти з землею, щоб не було спокус.