Новини про зірок
Подобається

«Невиправний брехун!», — За що колеги Джонні Деппа привселюдно осоромили його

01/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Невиправний брехун!», — За що колеги Джонні Деппа привселюдно осоромили його

За що Джонні Деппа назвали брехуном?

Як тільки відомий актор Джонні Депп розлучився з Ембер Херд, у ЗМІ знову з'явився привід обговорити знаменитість. Цього разу Депп став учасником фінансового скандалу, — Корупція Стар

Популярне: Потап за нею ще буде плакати!!! Ірина Горова показала розкішне підтягнуте тіло

Актор звинувачував своїх менеджерів у тому, що з їх провини він збанкрутував. Вони ж у всьому винуватили саму зірку, кажучи, що він часто витрачав гроші на безглузді речі. Днями представники The Management Group, з якими раніше співпрацював актор, відповіли на чергову порцію критики з боку Деппа, назвавши його "невиправним брехуном".

У недавньому інтерв'ю Wall Street Journal Депп висловлював здивування в тому, чому ж представники компанії не відмовилися від співпраці з ним, якщо були так невдоволені його поведінкою. "Протягом багатьох років я наполегливо працював і довіряв цим людям, які, очевидно, мене підвели", — підсумував актор.

А ось представники The Management Group дали офіційний коментар USA Today, в якому називають Деппа "невиправним брехуном, який заперечує відповідальність за власні обурливі вчинки і змушує інших брехати заради нього".