Новини про зірок
Подобається

Лоліта розповіла про те, як в Києві побили її матір і про заборону в’їзду! Це все важко помістити в голові!

30/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лоліта розповіла про те, як в Києві побили її матір і про заборону в’їзду! Це все важко помістити в голові!

Минулого тижня російській співачці Лоліті Мілявській на 3 роки заборонили в'їзд в Україну. В інтерв'ю ведучій програми "Підсумки тижня" Іраде Зейналовій співачка розповіла про деталі події і про те, чому боїться за своїх близьких, — передає Корупція Стар

Популярне: Оце так переміни!!! Анна Седокова кардинально змінила імідж і виставила свої голі груди


Російська співачка Лоліта в інтерв'ю Іраде Зейналовій у програмі "Підсумки тижня" розповіла про подробиці свого видворення з України та про те, як у Києві напали на її матір.

 — Мою маму побили три роки тому на вулиці і у неї був струс мозку, вона мене дуже попросила нічого не коментувати у відносинах України і Росії. Мама вела дитину із школи в п'ять годин вечора. Йшла і розмовляла з моєю донькою. Ззаду був оглушливий удар. Мама впала, ще били ногами. При цьому не взяли ні гаманця, ні інші речі. Я не збиралася цього робити до сьогоднішнього моменту, але я взяла для своєї сім'ї охорону, — повідомила вона.

Лоліта дізналася про заборону відвідувати Україну 23 квітня рано вранці в поїзді під Конотопом. Причиною заборони з боку СБУ стало відвідування співачкою Керчі в 2015 році на фестиваль "Світ спорту і добра", в якому, серед інших, також брали участь Юлія Самойлова. 

Вона нібито їхала до своєї дочки Єви в Київ. Та вже давно проживає у столиці України з бабусею.

— Насправді найстрашніше це було у вісім ранку, коли ти дзвониш мамі, і вона каже: „Ти вже приїхала? Я тебе чекаю зі сніданком“. Якраз час прибуття поїзда в Київ. Я кажу: „Мамо, ти вибач…“. Я почала підбирати слова. І вона як заплаче, як маленька дитина. Просто я розумію, що коли так борються з людьми, які не пов'язані ні з політикою, ні з якоюсь військовою таємницею, це говорить про слабкість, — розповіла співачка.