Новини про зірок
Подобається

Це просто ЖЕСТЬ..: Звєрєв з іконою задовільнив Бузову (ФОТО)

27/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Це просто ЖЕСТЬ..: Звєрєв з іконою задовільнив Бузову (ФОТО)

Звєрєв з іконою ублажил Бузову

Король гламуру висловився про спів зірки "Дому-2". Він упевнений, що телеведуча все робить правильно, — Корупція Стар

Популярне: Скандал на всю Україну: Олена Мозгова прокоментувала перемогу священика! Таких слів не чекав НІХТО!

Співаючий перукар Сергій Звєрєв і ведуча реаліті-шоу "Дом-2" Ольга Бузова стали найпомітнішими гостями pre-partry музичної премії телеканалу RU.TV. Звєрєв, як і належить самотитулованному короля гламуру, прийшов в туфлях на десятисантиметровой платформі, з короною, дамською сумочкою, десятком перснів.

Груди 53-річного стиліста прикрашали величезні з самоварно-циганського золота літери "ВЗ", здалеку нагадують логотип дому "Шанель". Але головне – на ланцюзі висіла ладанка з ликом Христа! В якій церковній крамниці купив її Звєрєв, бог відає. Але, очевидно, вона Сергію страшно подобається, оскільки він раз у раз поправляв і смикав її, щоб все навколо помітили.
Раптом ведучі вечірки стали оголошувати імена претендентів на музичну нагороду цього року. Ольга Бузова, почувши своє ім'я, возликовала, стала плескати і радіти. Багато скептики навколо сміялися, оскільки зірка "Дому-2" змагалася з визнаними естрадними метрами.

zverev-s-ikonoy-ublazhil-buzovu_2
А ось Сергій Бузову підтримав: "Поки вона не запряглась, поки в хорошій формі, нехай хоч кожен день співає та випускає кліпи!" Сам він в інтерв'ю Dni.Ru зізнався, що теж "увесь у творчості" – мовляв, повні стадіони, фанати в істериці, пісні потоком ллються. І вже заробив стільки призів, що не знає куди дівати. "Краще б грошима давали, – блиснув Сергій білосніжними вінірами під підкачаними губами. – А то недавно прибирання затіяв, відсотків двадцять нагород на смітник виніс".