Новини про зірок
Подобається

Довели..: Кім Кардашьян впала в глибоку депресію через образи в мережі

27/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Довели..: Кім Кардашьян впала в глибоку депресію через образи в мережі

Кім Кардашян впала у депресію через образи за її фігуру

Голлівудська зірка Кім Кардашян зовсім недавно попала під приціл об’єктивів фотокамер, де її "неідеальну" фігуру зафіксували на пляжі. Кім не очікувала такої жахливої реакції шанувальників через її форми, — Корупція Стар

Популярне: Занадто сексуально: Олена Кравець спокушає шанувальників стрункою фігурою і ультракоротким міні (ФОТО)

Шанувальники були шоковані, адже не очікували побачити на сідницях та ногах зірки цилюліт та зайві кілограми. Кім не була готова до такого ставлення її прихильників щодо її дещо обвислих форм.

811357_1672867

Кім прибита тим, що люди такі злі до неї через її целюліт на попі. Вона майже в сльозах, мало не плаче від того, які люди садисти. Кім просто не звикла, щоб її настільки ненавиділи,
– зізнався інформатор у виданні.

Також на прохання видання, фотографії з фігурою Кардашян роздивився зірковий пластичний хірург Тіджон Ешо. На його думку, модель скоріше за все вдавалася до так званої "бразильської підтяжки заду" – це коли за допомогою ліпосакції зі стегон та живота висмоктується жир, а потім вводиться у сідниці.

В той час сама Кім Кардашян раніше зазначала, що своїми формами завдячує виключно природі. І єдині ін’єкції, які вона робить, це від псоріазу. Тому саме через них поверхня сідниць може ставати нерівною.