Новини про зірок
Подобається

Горе російського телебачення: Зірка серіалу «Інтерни» трагічно загинув

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Горе російського телебачення: Зірка серіалу «Інтерни» трагічно загинув

Зірка "Інтернів" трагічно загинув після падіння з вікна

У Казимира Ліске залишилися дружина і син, — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

В Росії трагічно загинув російський актор Казимир Ліске, за повідомленнями ЗМІ, він впав з п'ятого поверху будинку, розташованого в Москві. 34-річний актор помер у лікарні від отриманих травм, зокрема, через перелом склепіння основи черепа. Обставини падіння артиста поки невідомі. За фактом Казимира Ліске правоохоронці розпочали дослідчу перевірку.

7570fb6aabb0fb514dca44f3b89823f5

Знайомі та друзі загиблого відкидають версію самогубства. Одна з знайомих артиста розповіла ЗМІ, що бачила Ліске за два дні до події. "Ми з ним обідали. Нічого (натякає на суїцидальні настрої — Лайм) не було", — заявила вона. Колеги з театру "Практика", де з 2011 року грав Ліске, також не вірять, що він міг зробити самогубств.

"Ми не можемо повірити, що він міг це зробити сам… Буквально тиждень тому він був тут, кривлявся-посміхався на камеру, я виклала фото в Instagram", — прокоментувала прес-секретар театру Ірина Світлиця. Вона додала, що Ліске був дуже світлою людиною, буквально випромінював позитивну енергію.

1493052336_v97dtrx08gs0pwd3kw9rwibztbv9cc

Казимир Ліске знімався в серіалі "Інтерни". Він також знявся у фільмах "Іван Грозний", "Столиця гріха" і "Йде натура". Актор є громадянином США (актор народився в Денвері). У нього залишилися дружина і син.

Нагадаємо, що на початку місяця в Москві з п'ятого поверху батьківської квартири випав актор Василь Степанов, який прославився після фільму "Залюднений острів".