Плітки
Подобається

Таємнича незнайомка..: Дмитро Шепелєв закрутив роман з ефектною блондинкою? (ФОТО)

24/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Таємнича незнайомка..: Дмитро Шепелєв закрутив роман з ефектною блондинкою? (ФОТО)

Дмитро Шепелєв закрутив роман з ефектною блондинкою: хто нова подруга ведучого

Схоже, що у цивільного чоловіка покійної співачки Жанни Фріске Дмитра Шепелєва відбулися зміни в особистому житті. Днями телеведучого помітили на побаченні з ефектною блондинкою, — Корупція Стар

Популярне: Вже не знає як звернути на себе увагу? Кіркоров відверто розповів про весілля з Пугачовою

Романтична зустріч Дмитра з таємничою незнайомкою пройшла в столичному кафе.

Виявилося, що останні кілька місяців пара регулярно з'являється в цьому закладі. Закохані мило фліртували один з одним, тримаючись при цьому за руки.

68172_0

Репортери негайно почали з'ясовувати, з ким проводив час популярний телеведучий. Виявилося, що супутницею Шепелєва була Катерина Тулупова – засновниця жіночого клубу "Креативні сніданки" і колишній керівник студії "Арх. Предмет" (зараз Катерина не заявлена на сайті проекту).

Катерина разом зі своєю колегою влаштовують сніданки, під час яких обговорюють з гостями корисні теми, на кшталт тайм-менеджменту. 

1492777684

Про Катерину Тулупову відомо небагато: вона народилася в Єкатеринбурзі, а потім переїхала до Москви і вступила в Московський енергетичний інститут на факультет дизайну.

Це перший роман Дмитра зі смерті його цивільної дружини Жанни Фріске. Не так давно їх єдиному синові Платону виповнилося чотири роки.