Зіркові скандали
Подобається

Зіркова зрада: Колишній чоловік кинув Волочкову з величезними боргами

23/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Зіркова зрада: Колишній чоловік кинув Волочкову з величезними боргами

Колишній чоловік залишив Волочкову наодинці з боргами

41-річна російська балерина Анастасія Волочкова загрузла в боргах через колишнього цивільного чоловіка. Бізнесмен Ігор Вдовін відмовився підтримувати екс-кохану та її дочку Аріну, — Корупція Стар

Популярне: Постаріла чи перепила? Альбіна Джанабаєва шокувала своїм несвіжим обличчям

Тільки на зарплату співробітникам і побутові витрати у скандальної артистки йде по кілька мільйонів рублів. Однак вистачає їй тільки на зарплати робочим, а своїх боргів у Волочкової вище даху. Анастасія зізнається, що їй тяготи життя ніпочім, але це дуже сильно обмежує її дочка, яка, як вважає балерина, «маємо право на гідне життя». 

Коли Орися показує матері якусь дрібничку ціною близько 400 рублів і просить придбати її, зірка дочка просить почекати з покупкою. Вона впевнена, що у її тата повинні бути гроші і що він повинен допомогти своїй родині. Зараз 11-річна Орися повинна обмежувати себе в самому елементарному, що, безумовно, турбує не тільки її, але і саму Волочкову. 

Сьогодні знаменитості доводиться рахувати кожен витрачений рубль з-за боргів недобросовісного колишнього цивільного чоловіка. Вдовін раніше зайняв три мільйони доларів, які зараз еквівалентні 170 мільйонів рублів. 

Він обіцяв, що віддасть гроші з відсотками. Чоловік платив по рахунках протягом семи років, однак раптово його бізнес різко обрушився і справи пішли на спад. Волочкова зазначає, що від свого партнера вона багато чого не просила: «Червону ікру, яхт і замків де-небудь в Монако — не замовляли». Свій будинок мрії вона придбала на свої кровні кошти. 

Коли підприємець відмовився платити за її автомобіль, Анастасія впала в сказ. Тоді Вдовін не дав грошей 41-річній зірці на оплату техобслуговування її автомобіля. При цьому його не цікавило, що може трапитися з дочкою Волочкової, якщо воно розіб'ється. Вдовін впевнений, що розплатився з колишньою коханою сповна. Проте Анастасія каже, що він не оплатив і половину боргу.