Новини про зірок
Подобається

НП на концерті Баскова: Його дружина впала з величезної висоти, подробиці

23/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
НП на концерті Баскова: Його дружина впала з величезної висоти, подробиці

Наречена Баскова впала з двометрової висоти під час концерту. Фото

Микола Басков відчайдушно переживав за свою дівчину. Софі Кальчева оступилася на 12-сантиметрових шпильках, виконуючи пісню дуетом з нареченим. Після падіння співак був змушений зупинити шоу, щоб зрозуміти, чи ціла його кохана, — Корупція Стар

Популярне: Постаріла чи перепила? Альбіна Джанабаєва шокувала своїм несвіжим обличчям

Співак Микола Басков в ці дні гастролює по країні зі своїм новим грандіозним шоу «Гра». Разом з коханим на сцену виходить наречена Баскова Софі Кальчева. Пара співає дуетом кілька пісень.

Напередодні ефектне видовище побачили жителі Воронежа. Правда, на концерті не обійшлося без НП. На очах багатотисячної публіки випадково оступилася і зірвалася з висоти наречена Миколи Баскова Софі Кальчева. Як з'ясувалося, тендітна струнка Софі оступилася на двенадцатисантиметровых шпильках і не втрималася на високому подіумі.

Очевидці розповідають, що глядачі спочатку вирішили, що падіння Софі – це режисерська знахідка, адже дівчина впала дуже граціозно, раптово ухнувши вниз, немов пішовши під землю.


Однак реакції Миколи Баскова було зрозуміло, що це ніякий не запланований трюк з метою здивувати публіку. Співак тут же попросив зупинити музику. Він схвильовано вибіг по подіуму і став кликати Софі. Партнерка вокаліста через деякий час з'явилася на сцені, повідомивши, що все обійшлося, оскільки вона, на щастя, вдало приземлилася. А з травм у неї тільки невелика подряпина на нозі. Шоу було продовжено, і пара порадувала публіку своїми яскравими композиціями.

Шанувальники Миколи Баскова і Софі хвилюються за дівчину, і продовжують обговорювати інцидент з її падінням в мікроблозі співака. «Як себе почуває Софі після падіння зі сцени»», «Микола, як Софі, як вона після того, як впала?», «Соня вийшла на сцену! Все нормально!» «Софії — всіх благ! Сподіваюся, все добре!», «Слава Богу, все обійшлося. Дай Бог здоров'я Сонечки!» — такі коментарі залишають передплатники.

Софі Кальчева поспішила заспокоїти шанувальників, опублікувавши пост в мікроблозі.


«Все, Все добре! Я в порядку! Дякую, що ви зі мною. Не переживайте! Слава богу, все обійшлося, жива, здорова, спасибі», — написала наречена Миколи Баскова.

https://www.instagram.com/alena1986guseva/