Новини про зірок
Подобається

Маленький син Пугачової підкорив мережу виконавши «хіт» на камеру (ВІДЕО)

22/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Маленький син Пугачової підкорив мережу виконавши «хіт» на камеру (ВІДЕО)

Син Пугачової і Галкіна підкорив мережу, виконавши знаменитий хіт. Відео

Маленький Гаррі заспівав «Пісеньку шофера», акомпануючи собі на піаніно. Спадкоємець Алли Пугачової і Максима Галкіна продемонстрував чудові вокальні дані. Шанувальники зоряного сімейства прийшли в захват від виступу хлопчика, зазначивши, що той ні разу не сфальшивив, — Корупція Стар

Популярне: Родина, родина!!! Софія Ротару показала вражаюче сімейне фото, ви тільки подивіться на них

Алла Пугачова і Максим Галкін з розумінням ставляться до бажання своїх шанувальників спостерігати за тим, як ростуть їхні маленькі спадкоємці Гаррі і Ліза. Зіркові батьки часто діляться з численними підписниками своїх мікроблогів фотографіями і відео, на яких відображені близнюки.

Трирічні малюки ростуть дуже кмітливими  дітлахами, які явно успадкували таланти своїх відомих батьків. Так, маленький Гаррі вже досить непогано співає, при цьому сам акомпануючи собі на піаніно. Інструмент у нього, правда, поки іграшковий. Але це тільки початок! Максим Галкін опублікував у мікроблозі відео, на якому його трирічний син неповторно виконує хіт усіх часів – «Пісеньку шофера».

 

Как по нотам!!! #дети #гарригалкин #музыканассвязала

Допис, поширений Максим Галкин | Official (@maxgalkinru)


«Це дуже круто!» — похвалив ведучий шоу «Краще всіх» свого сина.

Підписники мікроблогу Максима Галкіна, яких вже більше півмільйона прийшли в повний захват від побаченого. Імпровізація у виконанні Гаррі підкорила серця шанувальників. Вони обдарували юного вокаліста компліментами, зазначивши, що трирічна дитина жодного разу не сфальшивила.

«Артист! Як співає від душі», «Скільки від дітей позитивних емоцій отримуєш! Такий сімпатяшка!», «Класний хлопчина! Я його вже люблю!», «Головне — не фальшивить! Але можна співати ще голосніше», «Це просто божественно! Дивилася, не перестаючи з півгодини. Дякую, Гаррі! Мій день вдався завдяки твоєму таланту», — відгукнулися фолловери Максима Галкіна.

Снимок
Варто відзначити, що не тільки Гаррі, але і його сестра Ліза закріпили за собою статус одних з найяскравіших дітей знаменитостей. Кожне відео, яке публікують їх батьки, завжди супроводжується сотнями захоплених коментарів від шанувальників. Вони не втомлюються робити компліменти спадкоємцям Алли Пугачової і Максима Галкіна, вважаючи, що з такими батьками діти точно не пропадуть, і вся їх енергія обов'язково буде спрямована в потрібне русло.

Шанувальники творчості Максима давно знають, як сильно він любить свою сім'ю і дорожить нею. Галкін зізнавався, що батьківство як ніби поділило його життя на «до» і «після». Він вважає дружину і спадкоємців Гаррі і Лізу своїм всесвітом і намагається проводити весь вільний час вдома разом з близькими та рідними.