Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 квітня

19/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 25 квітня

Гороскопи

КОЗЕРІГ 
Зірки рекомендують в ці дні вести себе більш стримано, ніж завжди. Черговий цикл вашої життєвої активності буде відзначений почуття відстороненості від зовнішньої суєти. Це дозволить вам багато чого переоцінити й обміркувати ситуацію, що виникла. Цілком можливо, що ви трохи приболеете. Не рекомендується важка фізична праця. Комфортно ви будете почувати себе тільки в колі друзів чи домашніх.

ВОДОЛІЙ 
Сьогодні вас чекає звичайний трудовий день. Існуюче положення речей буде відповідати вашому уявленню і розуміння. Ваша праця з часом принесе гарні результати. Навіть виниклі проблеми не зможуть змінити вашого настрою. Сконцентруйтеся на головному, постарайтеся не помічати суєти і хвилювань оточуючих вас людей.

РИБИ 
Діловим людям можуть зробити вигідну пропозицію, тому не варто від нього відмовлятися із-за невеликих тимчасових труднощів, які, можливо, виникли на вашому шляху. Проявіть наполегливість і розсудливість. Сьогодні ймовірно досягнення великого успіху в організації свят та масових заходів. Можна влаштувати невеличке дитяче свято, яке принесе дорослим радості не менше, ніж дітям.

ОВЕН 
Несприятливе розташування зірок попереджає про невдачі в спілкуванні, неприємних известиях або проблеми з близькими людьми. Нові знайомства, швидше за все, принесуть втома і розчарування. Особливо це стосується жінок-Овнів. Чоловікам-Овнам не рекомендується проявляти активність у професійній сфері діяльності — напружені зусилля не принесуть значного результату. Тверезий, розважливий погляд на свої можливості і об'єктивна оцінка ситуації допоможуть подолати негативні тенденції дня. Сни слід тлумачити навпаки.

ТЕЛЕЦЬ 
День несприятливий для контактів, початку нових справ, подорожей. У сфері професійної діяльності ймовірні конфліктні ситуації з начальством або незадоволення зробленою роботою. Можливий душевний дискомфорт, знесилення, поганий настрій. Чоловіки-Тельці можуть бути залучені в непотрібні контакти або любовні зв'язки, які, крім проблем і розчарувань, нічого не принесуть. Жінкам-Тельцям зірки радять звернути увагу на взаємини з супутником. Не виключено обман або дрібна сварка.

БЛИЗНЮКИ
Терпіння і виняткова працездатність допоможуть вам здобути схвалення начальства або отримати допомогу від покровителів. В цілому ж день несприятливий для контактів і ділових переговорів. Різкі зміни настрою, поганий настрій не дозволять досягти якого-небудь результату.

РАК 
Небезпечний день. Велика ймовірність конфліктних ситуацій, незадоволення, захворювань і травм. Можливий душевний дискомфорт. Не приймайте важливих рішень. Не поспішайте міняти роботу, рід діяльності, партнерів. Не перенапружуйтеся фізично і розумово. Рекомендується усамітнення і відпочинок.

ЛЕВ 
Несприятливе розташування зірок попереджає про невдачі в спілкуванні, неприємних известиях або проблемах у сфері професійної діяльності. Постарайтеся не братися за вирішення завдань, що перевищують ваші сили і можливості. Швидше за все вам не вдасться їх виконати з блиском, що призведе до засмученням або насмішок оточуючих людей.

ДІВА 
Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з партнерами і друзями. Зірки рекомендують в ці дні вести себе більш стримано, ніж завжди. Черговий цикл вашої життєвої активності буде відзначений почуття відстороненості від зовнішньої суєти. Це дозволить вам багато неупереджено оцінити і обдумати ситуацію, що виникла.

ТЕРЕЗИ
Несприятливий день, який спонукає до серйозних проблем: падіння авторитету, фінансових втрат, невдалим угодам, поразок, серйозних захворювань. Терпіння і виняткова працездатність допоможуть вам здобути схвалення начальства або отримати допомогу від покровителів.

СКОРПІОН 
Сприятливий день для досягнення великого успіху в різних ділових прибуткових операціях. Можливо вигідну ділову пропозицію, яку слід прийняти. Ваші цілеспрямованість і розсудливість гідні поваги. Поспішайте здійснити задумане.

СТРІЛЕЦЬ 
В цілому день несприятливий для контактів і ділових переговорів. Терпіння і виняткова працездатність допоможуть знизити негативні тенденції дня, проте в будь-якій справі не слід розраховувати на схвалення начальства або допомогу покровителів. Різкі зміни настрою, поганий настрій не дозволять досягти результату.