Новини про зірок
Подобається

Ви не повірите де святкували Пасху Пугачова і Галкін(ФОТО)

17/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ви не повірите де святкували Пасху Пугачова і Галкін(ФОТО)

Відома зіркова пара Алла Пугачова і Максим Галкін відсвяткували Пасху в Єрусалимі. Про це російський комік повідомив у своєму Instagram, передає Корупція Стар

Популярне: Марічка Падалко розчулила мережу сімейною фотосесією (ФОТО)

 

Максим Галкін розмістив у себе в блозі два фото, що демонструють, як все його сімейство відзначає світлий день Великодня. На першому він зображений разом з дружиною Аллою Пугачовою біля храму Гробу Господнього, який, як свідчить Святе Письмо, знаходиться на місці розп'яття, поховання і воскресіння Ісуса Христа.

Архітектурна будівля виразно вразила своїм виконанням. Однак шанувальники більше звернули увагу на те, як одягнений Галкін: у яскравий костюм жовтого кольору і зелений піджак.

Його дружина-співачка вибрала більш скромне вбрання: білі бриджі, вільна туніка і капелюшок. Деякі зазначили, що вони виглядають як клоуни, хоча це не зовсім допустимо в храмі. Інші ж підписники привітали подружжя і назвали їх дуже милими.

Пізніше в Instagram Максима Галкіна з'явилося ще одне фото, на якому зображені їх з Аллою Пугачовою діти перед багатими кошиками з традиційними частуваннями на Великдень.

1492348035_screenshot_6 1492348049_screenshot_7-770x433.png.pagespeed.ce.vJ6XmH2hlB