Новини про зірок
Подобається

Таємницю розкрито: Фреймут розповіла коли збирається в пологовий!

17/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Таємницю розкрито: Фреймут розповіла коли збирається в пологовий!

Телеведуча відмінно провела час з дітьми на Великдень, а сьогодні розсекретила термін третьої вагітності. Оля Фреймут відсвяткувала Великдень у колі сім'ї, — передає Корупція Стар

Популярне: Анна Сєдокова приголомшила усіх фігурою вже через тиждень після пологів (Фото)

 

Разом зі старшою дочкою Златою і своєю племінницею вона побувала в церкві. Потім поділилася колажем із свіжих фотографій, які були зроблені в цей чудовий день.

У підписі до фото зірка українського телебачення, яка незабаром стане багатодітною мамою, привітала всіх з Великоднем, написавши: "Христос воскрес! На Великдень до нас приїхала сестра Златочки. Домінік вражена багатством українських традицій. Особливо священик, який рясно окропив)". Сьогодні вранці Ольга Фреймут порадувала своїх фоловерів повідомленням: "Доброго ранку, друзі. Поки є час, давайте поспілкуємося. Які тими Вам цікаві? Про що хочете дізнатися? По можливості, відповім усім)".

Природно, першим питанням було те, на якому місяці вагітності телеведуча. І вона швидко відповіла: "На сьомому)". Слідуючи з коментаря Ольги Фреймут, вже через два місяці, а може, трохи й менше, вона стане мамою втретє. Тобто, ближче до кінця травня — початку червня шанувальники телеведучої можуть очікувати появи на світ її третьої дитини, підлога якого вона вже знає, але приховує від публіки.

1492426851_zlata 1492427099_freymut-olya