Новини про зірок
Подобається

ТАКОГО НІХТО НЕ ОЧІКУВАВ! Айза Анохіна втратила дитину через зраду найкращої подруги

17/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
ТАКОГО НІХТО НЕ ОЧІКУВАВ! Айза Анохіна втратила дитину через зраду найкращої подруги

Айза Анохіна розповіла про втрату дитину (ФОТО)

Шанувальники обожнюють Айзу Анохіну за її щиру відвертість з ними: бізнесвумен завжди ділиться подробицями з життя, хвалиться успіхами своїх синів, зізнається в коханні чоловікові Дмитру і завжди запитує поради у підписників, — Корупція Стар

Популярне: Що ж з ним стало.. Джим Керрі шокував шанувальників вмить постарівшим обличчям

Здавалося б, Айза настільки довіряє фанатам, що просто нічого не може від них приховати. Однак насправді не зовсім так: з'ясувалося, що одну таємницю вона досі так і не розкрила шанувальникам. 

Справа в тому, що більше року тому, ще до народження молодшого сина Елвіса, Анохіна втратила дитину.

1492414960_ayza1

«Ми з Дімою чекали малюка, але не хотіли афішувати цю подію, знали тільки близькі подруги. Проте через деякий час чомусь про це дізналася величезна кількість людей, та ще й преса. Так вийшло, що я втратила дитину на третьому місяці», — розповіла Айза журналістам «Стархит». За словами бізнесвумен, вона так довго мовчала, бо відчувала біль і не хотіла розмовляти на таку важку тему. 

До речі, Анохіна так само зізналася, що в той момент її зрадила близька подруга, яка і розповіла всім про вагітність Айзи.

На щастя, Айза все ж стала мамою вдруге в жовтні минулого року: зірка народила чоловікові Дмитру сина, якого щасливі батьки назвали Елвісом. 

Пара так само виховує сина Сема від першого шлюбу бізнесвумен з репером Гуфом. Айза обожнює своїх дітей і намагається проводити з ними весь вільний час.