Новини про зірок
Подобається

Дмитро Маліков відважився на відверте інтерв’ю..: Він розповів про свої найпотаємніші еротичні фантазії

17/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Маліков відважився на відверте інтерв’ю..: Він розповів про свої найпотаємніші еротичні фантазії

Дмитро Маліков поділився еротичними фантазіями

Дмитро Маліков зовсім не соромиться таких сміливих мрій і навіть ділиться з дружиною тим, що йому малює підсвідомість. Дружина артиста Олена зовсім не ревнує чоловіка, — Корупція Стар

Популярне: Що ж з ним стало.. Джим Керрі шокував шанувальників вмить постарівшим обличчям

Музикант Дмитро Маліков протягом 25 років живе разом зі своєю дружиною Оленою і виховує доньку Стешу. Артист не раз зізнавався, що він щасливий у відносинах. У програмі «ОК на зв'язку!» він розповів, що незважаючи на тривалі відносини з обраницею, він не приховує, що бачить еротичні сни. Більш того, Олена теж ділиться тим, що ночами їй малює уява.

«Мелодії сняться, бувало таке. Але частіше мені сняться незнайомі дівчата. А моїй дружині теж дещо сниться, вона мені розповідає. Ревнувати треба, якщо наяву», — розповів музикант.

Зараз музикант бере участь у різних проектах – зараз він активно працює над мюзиклом. Однак шанувальники з нетерпінням чекають його нових синглів. Маліков зізнається, що чекає, коли прийде натхнення на створення справжнього хіта. Артист розуміє, що не може виступати в тому ж стилі, як у кінці 90-х і початку 2000-х.

«Займатися молодіжною поп-музикою в дуже похилому віці – це не здорово. Змінюватися як Мадонна, постійно змінювати образи – це не чоловіча справа», — вважає музикант.

Тим не менш Дмитро не проти того, щоб пробувати себе в новому напрямку в музиці. Артист вважає, що зміни необхідні кожній людині. Він пообіцяв шанувальникам, що незабаром вони зможуть оцінити несподіваний експеримент – Маліков записав досить незвичну для себе пісню.

«Я не готовий читати реп, але я готовий робити треки з реперами. Ось скоро почуєте, у мене один трек на підході. Це буде провокаційний трек, але цілком в рамках дозволеного. І там буде діалог. Я буду щось наспівувати, але десь й говорити, — розповідає Дмитро. — В принципі, мелодійний реп – такий напрямок підходить. Мені реально це цікаво, хочеться бути актуальним, хочеться йти в ногу з часом. Не хочеться ставати ретро-виконавцем. Потрібні колаборації, свіжі люди, сучасні ідеї».