Новини про зірок
Подобається

Тільки не заплачте: Зворушливо і ніжно! Женя Галич здивував УСІХ!(ФОТО+ВІДЕО)

16/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тільки не заплачте: Зворушливо і ніжно! Женя Галич здивував УСІХ!(ФОТО+ВІДЕО)

Соліст гурту O.Torvald Женя Галич разом вагітною дружиною Валерією та дочкою Євою стали обличчям нового випуску українського видання "Viva!", — передає Корупція Стар

Популярне: Катя Осадчая показала невероятное селфи с мужем

 

Сім’я рокера позувала на даху одної з київської будівель та затишній квартирі, де Женя зворушливо обнімав та пригортав до себе Валерію, яка вже на останньому терміні вагітності, та трирічну доньку Єву. Автором зйомки став Андрій Корінь.

В інтерв'ю у виданні рок-музикант зізнався, що мріє про велику і міцну сім'ю.

Я мрію про велику родину, хочу багато дітей, в ідеалі − чотирьох. Не знаю, чи погодиться на це Лера. Поки ми чекаємо другу дитину. А там подивимося. У нас завжди був культ сім'ї. Головні мої авторитети − це найкращі "мама і батько" для своїх дітей,
− зізнався співак.

Представник українського національного відбору у Євробаченні-2017 розповів, що перед його очима завжди стояв приклад батька як справжнього чоловіка в родині і авторитета, а матір − як голову сім'ї та уособлення мудрості.

Женя Галич також не приховує, що до зустрічі з майбутньою дружиною він не був обділений увагою дівчат і з задоволенням цим користувався. Зараз фронтмен O.Torvald − зразковий сім'янин, а бурхлива юність, як він говорить, залишилася в минулому.

"У нас дуже цікава модель відносин. У мене ж до Лери багато було різних зв'язків: і коротких, і тривалих. Але завжди вони були побудовані на закоханості і пристрасті. А тут відносини спочатку побудовані на іншому. Спочатку ми почали дружити, а потім вже зустрічатися. І через кілька місяців одружилися.
Навряд чи хтось був би на місці Лери. Тільки в ній я бачу дружину, матір моїх дітей. Ну, і крім усього іншого, вона залізна людина. Такий спосіб життя чоловіка дуже складно витримати", − додав Женя Галич.

806821 806821_1663013 806821_1663015