Новини про зірок
Подобається

Лама оприлюднила фото з таємничим, молодим коханцем (ФОТО)

16/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лама оприлюднила фото з таємничим, молодим коханцем (ФОТО)

Лама показала свого дуже молодого коханого (фото)

Співачка похвалилася у соціальній мережі свіжими фотографіями, на яких вона позує разом зі своїм обранцем. Чоловік молодший від неї на 18 років, — Корупція Стар

Популярне: Фани шоковані: Кадри із святкування Дня Народження Пугачової вразили всіх!

Наталія Дзеньків опублікувала у своєму Instagram кілька нових фото. На них вона позує в обіймах свого симпатичного бойфренда. Пара разом уже кілька років. Про коханого співачки майже нічого не відомо. Хіба те, що він — фінансовий аналітик. 

bezymyannyy_371

Якось в інтерв'ю Катерині Осадчій Лама зізналася, що вік для неї не важливий.

bezymyannyy_372

"Вік тут взагалі не має значення, тому що ми обоє, як діти в душі. І коли є справжні емоції, справжнє кохання, і люди один одного цінують, не виникають думки про щось інше в плані, кому скільки років. Дуже багато є пар, в яких чоловіки старші на 20-30 років, а потім виходить так, що жінка просто в щоці, тому що він починає робити якісь справи " біс в ребро". Тому це залежить не від віку, а суто від людей. Коли ці пазли сходяться — то це дуже круто. Коли він чи вона подобаються тобі зовні, коли тобі душевно все підходить, коли є всі емоції , навіть в інтимному плані все підходить, тоді нікого взагалі не хочеться іншого", — сказала співачка.