Зіркові скандали
Подобається

Кіркоров розповів про таємничу «гастрольну дружину», хто вона?

16/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Кіркоров розповів про таємничу «гастрольну дружину», хто вона?

Філіп Кіркоров вперше розповів про свою «гастрольної дружині»

Філіп Кіркоров вперше розповів про свою «гастрольної дружині»Філіп Кіркоров завжди знаходиться наведу у преси і своїх прихильників, а його особисте життя під прицілами камер папараці, — Корупція Стар

Популярне: Фани шоковані: Кадри із святкування Дня Народження Пугачової вразили всіх!

Не так давно з'явилися чутки про роман артиста з дівчиною, яка постійно супроводжує його в турне. На передачі «Секрет на мільйон» Кіркоров розповів про свою «гастрольної дружині».

Під час шоу ведуча програми Лера Кудрявцева поцікавилася про особисте життя співака. Він повідомив, що у нього з'являються захоплення, але на своєму особистому житті він давно поставив жирну крапку після шлюбу з Примадонною.

Далі телеведуча торкнулася чутки про нову симпатії співака, адже дівчина постійно супроводжує Кіркорова на гастролях, а його обідній стіл завжди накритий на дві персони. Вдалося встановити ім'я незнайомки – це Олександра Сівкова, вона бере участь в балеті артиста.

Кіркоров розповів, що дівчина дуже красива і сильна характером, а також зізнався, що йому подобаються такі. Він повідомив, що Сівкова знялася в його новому кліпі. Під час цих слів у студії з'явилася і сама дівчина. Вона розповіла, що шалено любить Філіпа Кіркорова і готова йти за ним, а також вчитися і слухати.

Вдалося з'ясувати, що парочка проводить час разом не тільки на роботі, але і після неї. Вони часто дивляться фільми, гуляють, а також відвідують спортивний зал, де Олександра є персональним тренером російського артиста. Шанувальникам залишається тільки гадати, існує роман між Кіркоровим і Сівковій чи ні.