Новини про зірок
Подобається

Оце почнеться: Анна Семенович розпочала судову тяганину! Причина шокує!

14/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце почнеться: Анна Семенович розпочала судову тяганину! Причина шокує!

Співачка Анна Семенович буде боротися з тими, хто незаконно використовував її зображення для розкрутки сайту для дорослих. Артистка налаштована рішуче і готова йти до кінця, відстоюючи свої права, передає Корупція Стар

Популярне: Відома, заручена телеведуча відправилась до Барселони, дізнайтесь з ким і навіщо

 

Анна Семенович обурена: її фото використовували в рекламі західного еротичного порталу. Сайт вкрав кадри знаменитості і з їх допомогою закликає чоловіків «поспілкуватися».

«Сказати, що я в шоці, не сказати нічого, – розповіла Ганна. – Мені неприємно, я не давала цього сайту дозволу розкручуватися за допомогою моїх фото! З-за цієї страшної ситуації мені тепер пишуть друзі з усього світу, кидають посилання на сайт – мовляв, Аня, ти бачила, що діється?»

Щоб покарати шахраїв, Ганна звернулася до адвоката Сергія Жорін, який не раз допомагав знаменитостям домогтися справедливості.

«Відповідно до законодавства РФ сайт можна засудити за статтею №152.1 Цивільного кодексу «Охорона зображення громадянина», – розповів юрист. – Відповідно до цієї статті забороняється розповсюдження зображення будь-якої людини без його згоди. У разі його порушення громадянин має право подати в суд позов про видалення цього зображення та відшкодування моральної шкоди у фінансовому вираженні. Його розмір залежить від ступеня поширення інформації. Суд зобов'яже власника ресурсу відзвітувати про кількість переглядів сайту і, якщо воно обчислюється сотнями тисяч, вимагати відповідну суму. Якщо сайт подивилися, наприклад, 50 тисяч осіб, Ганна цілком може розраховувати на виплату в 50 мільйонів рублів».

Процес у справі співачки розпочнеться наступного тижня, і зірка налаштована войовничо.

«Я буду до останнього відстоювати свою честь, щоб іншим неповадно було незаконно використовувати чужі фотографії», – зазначила Семенович.

Раніше, дізнавшись про існування секс-чату, де використовується її фото, зірка попросила шанувальників допомогти їй знайти нечесних на руку фахівців з просування еротичного порталу.

«Звичайно, мені це дуже неприємно, тому що дозволи я їм на це не давала. З іншого боку, мені приємно, що я привертаю увагу чоловіків не тільки в Росії, але і в Європі, і що їх сайт розкручується за рахунок моєї фотографії. Але що це таке, коли без мого відома мене використовують в цілях реклами і, скажімо так, не дуже інтелігентної», — пояснювала своє ставлення до ситуації артистка.

600x400_0xc0a8399a_4338091201492082033