Новини про зірок
Подобається

Нагулялась: Ані Лорак повернулась до Києва!

14/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Нагулялась: Ані Лорак повернулась до Києва!

За традицією перед святами Ані Лорак вирушила в Києво-Печерську лавру, де відвідала храми і провела час з рідними братами Ігорем (старший, займається електронною комерцією) і Андрієм (молодший, працює у будівельному бізнесі), — передає Корупція Стар

Популярне: На межі зриву: Ксенія Собчак дивилась, як їй зраджує чоловік! ЇЇ слова не залишать Вас байдужими!

А після цього ми разом з Кароліною прогулялися Андріївським узвозом.

Цікаво було спостерігати за реакцією людей, які дізнавалися співачку. Ось у жінки розширюються очі від подиву, а потім на обличчі з'являється посмішка і вона услід кричить: "Здрастуйте, Кароліна!" Ось дівчинка років десяти підбігає до співачки і просить автограф. А в цей час перехожі шепочуться: "Це Ані Лорак або просто схожа?" "Та ні, точно вона!" Деякі все ж наважуються підійти, попросити автограф і сфотографуватися, чим Кароліна не відмовляє.
На відміну від соцмереж, де негатив часом вихлюпується через край, на вулиці серед звичайних людей — тільки посмішки і сэлфи.

Не обійшлося і без покупки сувенірів. Ані Лорак купила крашенку, зроблену з дерева: "Це для моєї донечки Софійки. Їй точно сподобається!"

На жаль, час на прогулянку обмежена щільним робочим графіком. Але нам все ж таки вдалося поспілкуватися і задати співачці кілька питань.

— Кароліна, у вас в сім'ї уживаються відразу дві релігії: християнство та іслам. Великдень з чоловіком відзначаєте разом? Є якісь сімейні великодні традиції?

— Відзначаємо і Великдень, і Курбан-байрам, адже у нас інтернаціональна сім'я. Головне, що Бог — один, і він об'єднує всіх людей.

— Пасочки самі печете? Яйця фарбуєте?

— Звичайно, фарбуємо! В минулому році робили це з Сонечкою. В цьому році теж готуємося, проводимо оригінальні малюнки, фантазуємо.

Я не дуже сильна в випічці, але вчуся, так як ніщо не зрівняється з великоднем, зробленої своїми руками.

— Як часто ви ходите до церкви? Для цього потрібні якісь приводи, свята?

— Я вважаю, що любов — це найкраща релігія. Жити в любові, у згоді з собою. Бог всередині тебе. Не обов'язково чекати свята, щоб прийти до Нього. Потрібно жити з Богом кожен день.

У свята по можливості намагаюся відвідувати храми. У намолених місцях особлива енергетика, а щира чесна молитва додає сили для нових звершень.

— А ви буваєте в мечеті з чоловіком?

— Коли відвідуємо Туреччину, буває, заходжу. Мені цікаво знайомитися з іншою культурою і пізнавати нове.

— Ваша дочка — хрещена? Вона ходить з вами в церкву?

— Так. І читає молитви перед сном. Так вчила мене моя бабуся, і так я вчу свою дитину.

— Багато хто в Україні думають, що ви переїхали в Москву. Але адже ви живете в Києві? Багато часу проводите тут?

— Останнім часом все більше чуток і домислів. Говорити будуть завжди — це зворотна сторона медалі професії публічного людини.

Звичайно, я живу в Києві. У мене дуже активне життя, напружений графік, постійні перельоти і переїзди. Люблю, коли ми збираємося всією сім'єю вдома в Києві. Такі моменти безцінні.

Зараз вихідні між концертами, я зустрілася з братами (вони теж живуть у Києві. – Авт.), і нам захотілося погуляти по місту, вибралися в Лавру. До речі, саме тут ми хрестили Сонечку. А коли Мурат вперше приїхав до Києва, його знайомство з містом почалося саме звідси. Є деякі місця, які зігріті особливими теплими спогадами. І це — одне з них.

— Коли ходите по вулицях в Києві, люди вас напевно дізнаються, що говорять? Буває неадекватна реакція?

— Звичайно ж, люди дізнаються. Я зустрічала тільки позитивну реакцію, просять автографи, фотографуємося. По можливості намагаюся приділити увагу шанувальникам. Мені пощастило, що серед них – виховані люди. У мене найкращі шанувальники!

Ані Лорак прогулялася Андріївським узвозом, де фотографувалася з перехожими і роздавала автографи. Все пройшло тихо і без ексцесів.
Ані Лорак прогулялася Андріївським узвозом, де фотографувалася з перехожими і роздавала автографи. Все пройшло тихо і без ексцесів. Фото: Андрій ПЕТРОВ
До РЕЧІ

Знімає новий кліп у Києві

— Ви зазначили в Instagram, що готуєте нові сюрпризи. Чув, це буде кліп з Аланом Бадоєвим?

— Так, зараз готуємося до зйомок кліпу на пісню "Ти ще любиш" з альбому "Хіба ти любив". Ми проводили опитування серед шанувальників і з'ясували, що ця пісня — одна з найулюбленіших на диску. Тому було прийнято рішення зробити її наступним синглом.

Я рада знову попрацювати з моїм улюбленим режисером Аланом Бадоєвим і всієї його українською командою, щоб створити ще одне чудове відео. Весь продакшн, як зазвичай, здійснюємо в Києві.

— Знаю, що і ваше нове шоу вже в роботі. Яким воно буде? Та чи побачать його українці?

— Ще рано розкривати карти. Можу сказати, що ми приступили до роботи. Шоу буде презентовано в 2018 році великими концертами на найбільших майданчиках різних країнах світу. Поки все зберігається в найсуворішому секреті, створення чогось нового – це таїнство, яке не можна порушувати, потрібно дати можливість йому здійснитися.

Це однозначно буде цікаво, я хочу здивувати і порадувати своїх шанувальників, привнести нові фарби в їх життя. Адже за великим рахунком все, що ми робимо, це для них. Завжди прагну надихати і дарувати людям найпрекрасніші емоції.

А поки триває тур "Кароліна" — восени ми покажемо шоу в Ізраїлі та Німеччині. Так що до зустрічі на концертах!

24259481 24259480