Зіркові скандали
Подобається

Ганьба чи слава: Макс Барських запалював Москву!

14/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ганьба чи слава: Макс Барських запалював Москву!

У рамках великого концертного марафону Макс Барських виступив у Москві, де представив своє нове шоу «Тумани», — передає Корупція Стар

Популяре: На межі зриву: Ксенія Собчак дивилась, як їй зраджує чоловік! ЇЇ слова не залишать Вас байдужими!

Ажіотаж навколо приїзду українського хітмейкера був настільки великий, що за тиждень до заходу неможливо було дістати квитки. Артист потішився, що без єдиної афіші шанувальники дізналися про концерт. 

Музикант був радий заповненому до відмовила концертного залу, а тому із задоволенням спілкувався з фанатами. У середині виступу, відчувши величезну любов публіки, артист зважився на сміливий експеримент – шанувальники пронесли його на витягнутих руках над головами. Барських зізнався, що пережив неймовірні відчуття, коли зміг дійсно відчути симпатію фанатів. 

Організатори концерту підкреслювали, що навмисно відмовилися від громіздких декорацій і хитрих режисерських прийомів. Макс Барських вирішив довести, що гучне шоу можна зробити без сценографічних надмірностей. Судячи з усього, шанувальникам було досить шаленої енергетики музиканта. Зал в унісон підспівував тексти всіх пісень, незважаючи на те, що багатьох з них поки немає в ротації на радіо і телебаченні. 

У Москву Макс прибув напередодні концерту, відкатавши нову програму в шести країнах за 45 днів. Настільки насичений графік викликаний тим, що артист живе на два міста – Київ і Лос-Анджелес, куди переїхав два роки тому. 

Концертна програма отримала назву на честь заголовного треку з четвертого студійного альбому Макса Барських «Тумани», який був визнаний музичними експертами одним з найкращих поп-альбомів СНД за останні роки. Платівка здобула статус «золотого» через два тижні після релізу. У трек-лист концерту увійшли як нові пісні артиста, так і хіти, перевірені часом за восьмирічну музичну кар'єру.