Новини про зірок
Подобається

Чи не забули про неї?..: Глюкоза знялась в відвертій фотосесії для глянцю (ФОТО)

13/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Чи не забули про неї?..: Глюкоза знялась в відвертій фотосесії для глянцю (ФОТО)

Фанати розкритикували пікантне фото співачки Глюкози

Співачка Глюкоза в особистому мікроблозі опублікувала своє нове пікантне фото. На знімку Наталія Іонова зображена на обкладинці журналу Cosmopolitan, — Корупція Стар 

Популярне: Тіна Кароль звалила всіх наповал своєю сукнею із голими грудьми і новою зачіскою

Для травневого номера видання артистка позувала в чорному купальнику. Злиту модель пляжного костюму була декорована шнурівкою, яка розташовувалася на ліфі і з боків купальника.

Шанувальники в захваті від спокусливої фігуру співачки, яка кілька місяців тому стала вегетаріанкою. Тепер співачка вживає тільки безглютенові хлібобулочні вироби і безлактозні молочні продукти.

Але, похваливши фігуру свого кумира, фолловери Іонової розкритикували її обличчя. На думку фанатів, на обкладинці глянцю Глюкоза вийшла не кращим чином, а яскравий макіяж і недолік освітлення візуально зістарили зірку, в той час як в реальному житті вона виглядає набагато молодше.

Screenshot_9-13

Зазначимо, що стилісти вибрали для виконавиці романтичний образ. Вони використовували в макіяжі коричневі відтінки, а волосся Глюкози завили в локони, додавши накладні довгі пасма.

Незважаючи на критику, знімок зібрав 24,5 тисячі лайків.

Наталія зазначила, що позувати для Cosmopolitan – честь для неї. Глюкоза дала розгорнуте інтерв'ю репортеру видання, торкнувшись в ньому багато тем.