Новини про зірок
Подобається

ШОК! Такого не очікував ніхто! Галкін похизувався своїм накачаним тіло

11/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
ШОК! Такого не очікував ніхто! Галкін похизувався своїм накачаним тіло

Максим Галкін похвалився накачаним тілом на відпочинку

Пародист опублікував відео з літнього відпочинку, — Корупція Стар

Популярне: Оце так..: Фотографії голої дружини Дантеса розсмішили увесь інтернет!

Максим Галкін сумує за літом. Такий висновок можна зробити з його недавнього поста, пише Lafemmod.ru. «Літо, де ти?», — написав шоумен, опублікувавши відеоролик, на якому видно його літні розваги. На відеозаписі Галкін катається на водному мотоциклі, плаває в прозорій воді і насолоджується теплом. Ролик змонтований під пісню Алли Пугачової «Селена».

1491892415

На відео можна розглянути накачану постать Максима, який позує лише у чорних плавках. Таких рельєфів телеведучий домігся в спортзалі. Зазначимо, що на відміну від свого попередника, Філіпа Кіркорова, Максим приділяє багато часу спорту, займаючись на тренажерах. Пилип не раз відзначав, що йому важко змусити себе займатися спортом, а тренажери і виснажливі тренування – не для нього.

Що ж, фігурі Галкіна можна тільки позаздрити.

Відеозапис з участю напівоголеного пародиста вже подивилося майже 45 тисяч осіб. Передплатники радять Максиму, де йому слід провести наступне літо, щоб отримати максимальну кількість позитивних емоцій. А жіноча частина фоловерів відкрито захоплюється постаттю 40-річного шоумена, відзначаючи, як його дружині пощастило з чоловіком