Новини про зірок
Подобається

Оце так жінка! На що здатна Меган Маркл для того, щоб стати членом королівської родини

11/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так жінка! На що здатна Меган Маркл для того, щоб стати членом королівської родини

Меган Маркл готова піти за принцом Гаррі в Африку

Меган Маркл, яка з літа минулого року зустрічається з молодшим братом принца Вільяма, цієї осені має намір супроводжувати Гаррі в Африку, — Корупція Стар

Популярне: Оце так..: Фотографії голої дружини Дантеса розсмішили увесь інтернет!

Меган хоче допомогти коханому в роботі над його благодійними проектами. З цією метою М. Маркл і збирається відправитися в далеко не туристичну зону — маленьке гірське королівство Лесото, розташоване на півдні Африки. 

Як стверджує джерело, Меган потихеньку вживається в образ нареченої принца: вона прагне вести такий же спосіб життя, як і Гаррі, який віддає багато часу і сил благодійної роботи.

З тієї ж самої причини Меган хоче припинити свою участь у популярному серіалі "Форс-мажори", де грає роль подруги головного героя. 

Зйомки повинні завершитися вже влітку, і після цього М. Маркл має намір перебратися в Британію до Гаррі — в його особняк на території Кенсінгтонського палацу. 

Більш того, за наявними даними, Гаррі планує в найближчому майбутньому переїхати в основну будівлю палацу — по сусідству з принцом Вільямом і герцогинею Кетрін — і оселитися там зі своєю коханою.

А нещодавно Меган зважилася ще на одну зміну в своєму житті: вона оголосила, що припиняє вести свій блог, який так захоплено вела останні три роки. У своєму заключному посланні вона попрощалася зі своїми шанувальниками і побажала всім удачі. 

Як стверджують, хоча М. Маркл і обожнювала свій Tig (так звався її блок), вона вирішила, що обраниці принца, а в майбутньому, можливо, і члену королівської родини, таке заняття не до лиця… 

Адже як стверджують, принц Гаррі вже цього літа планує зробити їй офіційну пропозицію.