Новини про зірок
Подобається

Шлюб вагітної Анастасії Стоцької руйнює таємнича незнайомка. Підлість зашкалює

10/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шлюб вагітної Анастасії Стоцької руйнює таємнича незнайомка. Підлість зашкалює

Вагітна Анастасія Стоцька страждає від підступів недоброзичливеці


Знайома чоловіка співачки Сергія намагається внести розлад у сім'ю, — Корупція Стар

Популярне: Анна Седокова народила сина і НАРЕШТІ розсекретила справжнє ім'я батька її дитини

У мікроблозі Анастасії Стоцької, яка перебуває на останніх термінах вагітності, з'являється величезна кількість її фотографій. В більшості своїй, це знімки з фотосесій, на яких вагітна співачка демонструє свій кругленький животик в яскравих стильних вбраннях. Деякі з цих нарядів вельми пікантні: наприклад, сукні з чорного гіпюру або шовковий комплект для сну. Інші вбрання стримані, але Настя позує в спокусливих і навіть провокаційних позах.

Шанувальники співачки в більшості своїй в захваті від фотографій свого кумира. Але виявилося, що серед передплатниць Стоцької затесалася недоброзичливеця, яка намагається внести розлад у сім'ю Анастасії.

Оскільки чоловік Стоцької Сергій не має аккаунта в соцмережах, одна з передплатниць Насті і за сумісництвом знайома Сергія вирішила доносити йому про всіх постах і фотографіях, які з'являються в мікроблозі Стоцької.

Про це стало відомо з гнівного відкритого послання Анастасії, пише Lafemmod.ru. Виконавиця попросила не втручатися в їх з Сергієм сімейне життя і не обговорювати з ним пози, ракурси, сукні і колір волосся Насті, оскільки ці питання співачка в змозі вирішити всередині своєї сім'ї. Всіх невдоволених чимось розгнівана Настя попросила відписатися від її сторінки.

Зазначимо, що Стоцька заміжня за бізнесменом на ім'я Сергій. Він не любить підвищеної уваги з боку преси, тому навіть не має аккаунтів в соціальних мережах. Від нього Настя народила сина Олександра, а зараз чекає появи на світ дочки.