Зіркові скандали
Подобається

«Время и Стекло» відспівали «скандальний» концет. Всі подробиці!

09/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Время и Стекло» відспівали «скандальний» концет. Всі подробиці!

В суботу, 8 квітня все таки відбувся виступ гурту “Время и стекло”. Раніше, уманські організації «Свобода», «Азов» і «Самооборона» виступали проти заходу та піднімали питання заборони в Умані концертів українських артистів, що виступають в Росії, — передає Корупція Стар

 

Популярне: «Фото з відомим ведучим»: Катя Осадча опублікувала сімейне селфі

Концерт був запланований на 19:00, та розпочався з пів годинним запізненням.

Близько шостої години вечора біля головного входу в Уманський будинок культури імені Смолича та в центральному сквері зібралась чимала кількість людей, серед яких були не тільки фанати гурту, а й активісти «Свободи», «Азову», «Самооборони» та працівники Уманського відділу поліції, Служби безпеки.

На концерт прихильники гурту заходили безперешкодно. Активісти не скандувати “Ганьба”, не розливали перед входом томатний сік, не було ніяких сутичок.

«Тим, хто придбав квитки на концерт, перешкоджати не будемо, це їхній вибір, – прокоментував ситуацію один з активістів, – Наша акція носить інформативний характер».

На вході охорона просила пред’являти у відкритому вигляді сумки, щоб впевнитися, що на концерт не потраплять заборонені речі. В цілях безпеки, навіть пляшки з водою рекомендували не брати.

Після першої вступної пісні соліст гурту Позитив (справжнє ім’я Завгородній Олексій) патріотично заявив, що «Умань – це українське місто, а Время и стекло – це українська група» і закликав глядачів оплесками підтримати хлопців АТО, тому що вони захищають наше майбутнє.

Протягом години, співаки розважали юну публіку приголомшливим танцювально-вокальним шоу, супер-хітами, баладами про кохання, новою танцювальною постановкою в супроводі балету “Flow Masters”. Паузи між виступами артистів, заповнювали фани, які несли до сцени квіти.

Одразу після фінальної пісні Надя Дорофеєва та «Позитив» покинули сцену. Юні фанати ще довго чекали на них в надії взяти автографи, сфотографуватися, подарувати квіти і м’які іграшки.

Після концерту на виході з будинку культури «Свободи», «Азову», «Самооборони» уже не було. З чорного входу невелика групка активістів у супроводі поліції вирішила дочекатися виходу співаків.

Кореспондент сайту міста Умань поспілкувався з присутніми на концерті.

– Оксана: я вперше на концерті «Время і Стекло». Завжди мріяла почути «вживу» пісні гурту. Неймовірно зраділа, коли мама купила квиток. Враження неймовірні.

– Галина: Жодного слова на українській мові, пісні виключно російською. Хотілося б почути композиції рідною мовою. Загалом, концерт сподобався. Відпрацювали на повну. Драйвові співаки!

– Олег Володимирович: – Привів доньку на концерт. Дуже хотіла. Вважаю, що людям потрібно дозволити самим вирішувати концерти яких виконавців відвідувати.