Зіркові скандали
Подобається

Скандальна новина! Як учасниця «Голос Країни» «відшила» нареченого перед весіллям

06/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Скандальна новина! Як учасниця «Голос Країни» «відшила» нареченого перед весіллям

УЧАСНИЦЯ "ГОЛОСУ КРАЇНИ" ВІРА КЕКЕЛІЯ РОЗПОВІЛА, ЯК РОЗІРВАЛА СТОСУНКИ З НАРЕЧЕНИМ ПЕРЕД ВЕСІЛЛЯМ
 

Учасниця "Голосу країни" Віра Кекелія розповіла, як розірвала стосунки з нареченим перед весіллям, — Корупція Стар

Популярное: Про це всі говорять!!! Те, що Вакарчук сказав про теракт в Пітері приголомшило всю країну


Співачка поділилася, чому залишила популярний гурт "АРМІЯ" і що допомогло їй подолати депресію після розриву з коханим.

30-річна Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна прийшла на "Голос країни-7", щоб розповісти історію своєї пораненої душі.

Для дівчини проект — єдиний порятунок від депресії, в якій вона перебувала після розриву стосунків з нареченим і виходу з поп-гурту "АРМІЯ".

На "сліпих прослуховуваннях" Віра розвернула всі чотири крісла піснею "Спи собі сама", а на "нокаутах" заворожила глядачів незвичайним і експресивним виконанням української народної пісні "Ой, не ходи Грицю", потрапивши до прямих ефірів.

0f894df100a14174a2d1400b91841906

Ексклюзивно для ТСН.ua учасниця розповіла, що допомогло їй впоратися з особистою драмою і знову знайти віру в себе.

— Віро, поділіться, який ваш тренер Сергій Бабкін, коли вимикаються камери?

— Я дуже рада, що потрапила саме до команди Сергія. Просто перед виходом на сцену на "сліпих прослуховуваннях" я дізналася, що в одному з крісел сидить Бабкін. У мене навіть інших варіантів не було — розуміла, що якщо він розвернеться — піду саме до нього. Внутрішня інтуїція підказала йти до команди Сергія, і я відчула, що ця людина зможе дати повну свободу. Він гармонійний, спокійний, розумний. Від нього віє впевненістю у своїх силах, і це дуже сильно притягує. Його доброта притягує.

Для мене Сергій завжди був прикладом сім'янина, справжнього чоловіка, який правильно ставиться до головних цінностей
— Як відбуваються ваші репетиції?

— Сергій дійсно дозволяє всім учасникам його команди бути собою, проявлятися. При цьому він може суворо щось сказати, порадити, але це дуже все по справі. Сергій — друг і батько, саме така енергія від нього йде. Після того, як вимикаються камери, ми продовжуємо обговорювати пісні. Він завжди цікавиться, як ти це бачиш, як ти пісню відчуваєш. В якихось моментах може підказати і направити, але його коментарі — завжди в точку. У всіх учасників з нашої команди з ним якийсь особливий зв'язок.


— А Сергій знайомив вас зі своєю сім'єю?

— Дивлячись на Сергія і його другу половинку Сніжану, я дуже радію, бо завжди вірила в такі стосунки, коли дві людини дуже ніжно і дбайливо протягом стількох років ставляться до своєї сім'ї. І для мене Сергій завжди був прикладом сім'янина, справжнього чоловіка, який правильно ставиться до головних цінностей. Сергій і Сніжана — дуже позитивні люди, вони заряджають, надихають. Найцінніше, що вони вміють збалансувати сімейне життя з нелегким графіком артистів.

— Ви прийшли на "Голос країни", переживши розставання з коханою людиною напередодні весілля. Складно було зробити цей крок?

— Зараз я розумію, що я просто шукала допомоги. І так виходить, що проект став моїм порятунком, дружньою рукою, яка дуже підтримала в потрібний момент. Я тоді дуже сильно сумнівалася, йти чи не йти, але зараз дуже рада, тому що я нібито схопилася за чиюсь сильну руку і почала йти вперед.

Мій наречений вмовив мене піти з групи, за що я йому вдячна
— Ви були солісткою успішної поп-групи зі сформованим іміджем. Не страшно було оголити душу перед усією країною і показати, яка ви насправді?

— Чесно скажу, у мене вже був такий стан, що мені хотілося кричати. Звичайно, мені друзі говорили: "Віро, ти подумай — ти була в групі. Можуть засудити, можуть сказати різне … " Але у мене всередині був такий позитивний посил, мені так хотілося відкрити свою душу, тому я не боялася, що мене засудять. Я була впевнена, що глядач зрозуміє.

— А Ви отримували відгуки від своїх колишніх колег з гурту "АРМІЯ"?

— Дівчата мене підтримали, коли побачили анонс моєї участі в "сліпих прослуховуваннях", написали щирі SMS, побажали успіхів у цьому проекті. І я їм вдячна за це.

— А чому ви пішли з групи?

— Просто, напевно, мені вже хотілося говорити в своїй творчості трохи про інше, ось і все. У нас були дуже дружні стосунки з іншими учасницями групи, у мене було шалене почуття обов'язку і відданості, тому я б сама ніколи не зважилася залишити колектив. Але так збіглося, що мій наречений умовив мене піти з групи, за що я йому вдячна. Ми розірвали наші з ним стосунки напередодні весілля, після чого, звичайно, мені знадобився час, щоб це переживання минуло. І я розуміла, що дійсно в таких ситуаціях тільки час нам допомагає.


— Що для вас важливіше — кар'єра чи сім'я?

— Звичайно, мені як мрійливій людині, хотілося б, щоб це було в балансі. Я зрозуміла, що я не можу ні без першого, ні без другого. Моя гармонійна особистість завжди буде складатися тільки з цих двох моментів. Я от дивлюся на свого тренера і його дружину і шалено радію, що такі стосунки існують.

— Ваше серце зараз вільне?

— Так.

— Якого чоловіка ви уявляєте поруч з собою?

— Мені хочеться бачити поруч творчу людину, таку ж легку на підйом, як я. Мені б хотілося, щоб це були партнерські стосунки, щоб кожен з нас міг покластися одне на одного. Це повинна бути надійна людина, добра, відкрита світу, яка може зірватися, зібрати рюкзак і поїхати подорожувати.

Проект став моїм порятунком, дружньою рукою, яка дуже підтримала в потрібний момент
— Згадайте, як ви написали свою першу пісню?

— Пісні я пишу вже давно, але поки нікому їх не показувала. Свою першу пісню я написала в Харкові в період сильних переживань. Мені здавалося, що в моєму житті все дуже погано. Але, прокинувшись одного ранку, я зрозуміла, що потрібно залишити всі переживання, можна ж просто насолоджуватися хорошим днем, сонцем і небом. На той момент мені дуже сильно допомагав друг дитинства Ярик. У своїй фірмі, пральні, він мені виділив кімнатку під студію. (Сміється) Ми там поставили клавіші, знайшли мікрофон, колонки, щоб була можливість записувати пісні. Тоді я влетіла в цю кімнатку, щоб швидше поділитися своїми думками і мелодією. Так і була написана моя перша пісня "Моє сонце всередині горить".


— Розкажіть, як відбувається підготовка до прямих ефірів?

— Відкрию секрет: у мене на прямих ефірах будуть танці! Я виконаю дуже легку і радісну композицію. Будемо на сцені веселитися. Сподіваюся, що і глядачі теж з нами повеселяться.