Новини про зірок
Подобається

Вин Дизель розповів про новий фільм і конфлікті з Дуейном Джонсоном

01/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вин Дизель розповів про новий фільм і конфлікті з Дуейном Джонсоном

Вин Дизель розповів про нову гоночну трилогію.


Про це розповів на презентації проекту, що відбулася в рамках фестивалю CinemaCon, виконавець головної ролі і продюсер Вин Дизель, — Корупція Стар

Популярне: Мама Ксенії Собчак вперше розповіла про внука

"Коли ви подивитеся фільм, ви зрозумієте, що це лише початок нової трилогії", — заявив він, виступаючи на прес-конференції, під час якої демонструвалися уривки з картини. За словами Дизеля, восьма серія "є спадщиною Пола Вокера", так як саме він свого часу був ініціатором її створення. "Він незримо присутній у кожному знятому нами кадрі. В цьому є щось прекрасне", — додав він.

Журналісти відзначили, що на прес-конференції були присутні майже всі виконавці ключових ролей за винятком Дуейна Джонсона. Нагадаємо, що в 2016 році в ЗМІ активно обговорювалося конфлікт Дизеля і Джонсона, який нібито стався під час зйомок. Він досяг такої гострої фази, що Джонсон, не називаючи імен, опублікував на своїй офіційній сторінці в Facebook гнівну заяву, звинувативши деяких колег чоловічої статі в боягузтві і непрофесіоналізмі".

Пізніше з'явилася інформація, що керівництву студії Universal все ж вдалося помирити двох акторів. Однак, судячи з того, що вони беруть участь в різних рекламних акціях, приурочених до виходу фільму в прокат, "сокиру війни" остаточно так і не був заритий. "Форсаж 8" вийде в прокат 13 квітня 2017 року.