Новини про зірок
Подобається

Такого не очікував НІХТО: Влад Яма більше року приховував сина, ім’я якого звалить Вас з ніг!

29/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Такого не очікував НІХТО: Влад Яма більше року приховував сина, ім’я якого звалить Вас з ніг!

Відомий український хореограф Влад Яма зробив сенсаційне визнання. Виявляється, ось вже більше року він є щасливим батьком — ще в кінці 2015 року його законна дружина Ліліана народила йому сина, передає Корупція. Стар
Популярне: 
Ну копія матусі!!! Дружина Володимира Кличка показала обличчя донечки, фанати шаленіють від її краси
— Влад, нарешті-то ми можемо вас офіційно привітати з тим, що ви вперше стали батьком! Як відчуття у новому статусі?
— Спасибі! Досі не віриться, хоча пройшло вже більше року.
— Чому стільки часу зберігали мовчання, причому навіть для найближчих друзів?
— Хотілося залишити все собі і насолодитися цим таїнством тільки у вузькому колі. Щоб було менше чуток і розмов, тим більше, навколо маленького незміцнілого малюка. А коли сину виповнився рік, ми трохи заспокоїлись і тепер готові поділитися своєю радістю з іншими людьми. Адже на світі немає нічого прекраснішого, ніж народження нового чоловічка. Який, до того ж, є твоєю копією!
— Хто придумав такий рідкісне для нашої країни ім'я?
— Ім'я Леон ми обирали разом з дружиною, але першою, здається, запропонувала все-таки Ліля. Пізніше ми ще проконсультувалися у мого старшого рідного брата, який свого часу придумав, як назвати мене. Він поєднав три гороскопу, і все зійшлося саме на цьому імені. Крім того, ми ще чекали народження малюка, щоб побачити його очі, його личко. І ось коли синок вже з'явився на світ, ми ще два дні його розглядали і приміряли, чи підходить йому це ім'я. Ну а коли ми вже переконалися, що це ім'я йому точно підходить, зробили свій остаточний вибір — точно буде Леоном (посміхається).
— Зізнайтеся, на пологах були присутні або не ризикнули?
— Я був за дверима і все чув, але не бачив. Лікарі настійно намагалися переконати мене бути присутнім, хоча Ліля і не намагалася (сміється). Ми заздалегідь вирішили, що я буду її підтримувати таким чином. Але повірте, я чув навіть більше, ніж Лілі здається.
— У приватному пологовому будинку народжували?
— Ні, у нас пологи пройшли в звичайному пологовому будинку, просто в хорошій окремій палаті.
— Синочка вже встигли охрестити?
— Так, у нас вже були хрестини. У хрещені ми взяли Лілін подружку і мого друга, який, щоправда, через два тижні полетів в Америку жити. Але ми не пошкодували про свій вибір — ось зовсім недавно були у нього в гостях.

яма1 яма3