Розкішна Соломія Вітвіцька показала неймовірне вбрання, такого ви ще точно не бачили

23/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Розкішна Соломія Вітвіцька показала неймовірне вбрання, такого ви ще точно не бачили

За словами Вітвіцької, незважаючи на свою хипстерську юність, зараз вона серйозно займається собою, передає Корупція.Стар

Популярне: Ледве вмістилась: зваблива Тіна Кароль засвітила свою «полуничку» в розпусному вбранні (ФОТО)

Зірка каналу "1+1" Соломія Вітвіцька, яка розповіла про переїзд у нову квартиру, знялася в романтичній фотосесії. Ведуча з'явилася в пудровом гольфі, сріблястій спідниці, образ відома красуня доповнила велюровою кепкою, широким поясом і чорним піджаком.

Соломія розповіла, що в дитинстві вона була хіпі — носила рвані джинси, вільні футболки. За словами Вітвіцької, незважаючи на свою хипстерську юність, зараз вона серйозно займається собою, вчиться акторській майстерності.

"У дитинстві мріяла стати актрисою, але пішла на факультет журналістики. Мені здається, курси акторської майстерності допомагають розкрити багато граней людини. По-перше, ти стаєш уважнішою. По-друге, сприймаєш світ по-іншому. По-третє, починаєш краще викладати свою точку зору. Не буду приховувати: мені хотілося б спробувати себе в якості актриси. Подивитися, вийшло б у мене? Насправді, як кажуть нам викладачі, — актором може стати будь-яка людина", — розповіла Соломія.

154451 1490225224_solomiya-vitvickaya1 1490225281_solomiya-vitvickaya2