Новини про зірок
Подобається

«Музикант Володимир Кузьмін серйозно хворий», — Пугачова

20/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Музикант Володимир Кузьмін серйозно хворий», — Пугачова

Володимир Кузьмін страждає від важкої недуги. Про це публіці розповіла подруга музиканта, співачка Алла Пугачова.

Роман Алли Пугачової і Володимира Кузьміна тривав лише рік. За цей час, як кажуть, Примадонна встигла дістати коханцеві дефіцитні в ту пору нові "Жигулі". А як продюсер перефарбувала його в блондина, зробила таким кучерявим солодкуватим хлопчиком, пояснивши: "Щоб будь-яка дівчина могла взяти пластинку в руки зі словами "чмок-чмок, моя любов".

Після розставання Пугачова ще багато років згадувала Кузьміна як кращого чоловіка в своєму житті, порівнювала з усіма наступними, і ніхто, здається, не зміг його затьмарити. Так що представляється логічним запрошення Алли Борисівни на "Перший канал" у програму "Сьогодні ввечері", присвячену 40-річчя сценічної діяльності Кузьміна.

Несподівано Пугачова вирішила розповісти шанувальникам і гостям студії про прояви розсіяного склерозу, які іноді виникають у Володимира Кузьміна.

"Мені неймовірно прикро, коли кажуть, що Володя знову напився на концерті. Я знаю, що це у нього черговий напад стався".

Це означає, що у людини виникають не тільки проблеми з пам'яттю, але й інші серйозні порушення в роботі організму. Розсіяний склероз провокує погане самопочуття, зниження фізичної та розумової активності та інтелекту, погіршення зору, втома, проблеми з координацією і рухами.

Шанувальників новина стривожила. Адже всі знають, як підступно це хронічне аутоімунне захворювання, що вражає кілька різних відділів нервової системи. Тому меломани моляться про здоров'я Кузьміна і бажають йому побороти недугу.