Плітки
Подобається

У Андрианы Лима новый ухажер!

18/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
У Андрианы Лима новый ухажер!

Адріана Ліма помічена за поцілунками з бейсболістом Меттом Харві


Минуло всього кілька тижнів після розставання Адріани Ліми з гравцем в американський футбол, який виступає за команду "Нью-Інгленд Пэтриотс", Джуліаном Эдельманом, як модель вже знайшла нового бойфренда. Ним став теж спортсмен — тут Адріана зберігає сталість — 27-річний Метт Харві, пітчер команди "Нью-Йорк Метс".

Matt17032017-zahod

Вчора папараці застали пару за поцілунками і обіймами під час романтичної вечері в одному з яхт-клубів Майамі. Фотографії і відео ексклюзивно доступні на Daily Mail.

Метт Харві відомий своїм велелюбним вдачею. Раніше бейсболіст теж зустрічався з відомими моделями, в числі його подруг побували Аня Цывиньска, Девон Віндзор і Ганна Вьялицына. Однак у минулому році Метт зізнавався в інтерв'ю New York Post, що він із задоволенням би став розсудливим:

Я не боюся і не уникаю шлюбу. Мрію про дітей — хочу, щоб у мене було двоє або троє малюків. 

и

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про розставання Адріани з гравцем в американський футбол Джуліаном Эдельманом — вони були разом 8 місяців, але прийняли рішення розлучитися у зв'язку з щільними графіками й нібито бажанням Ліми "зосередитися на кар'єрі".

До цього бойфрендом Адріани вважався її охоронець Джо Томас: вони зустрічалися близько двох років, але в травні минулого року розійшлися. Раніше Адріана перебувала у шлюбі з баскетболістом Марко Яричем, від якого народила двох доньок — Валентину та Сієнна.